Zdravím. Kamarádka zapomněla heslo ke svému účtu ve win7. Zkoušel jsem přes svůj notebook udělat resetovací disketu, ale ta mi na netbooku, kde je to ztracené heslo psala: „An error occured while the wizard was attempting to set the password for this user account.” Účet administratora nemá povolený. Nevíte někdo, jak bych jí ho mohl změnit či odstranit? Nechce nechat netbook reinstalovat.
Děkujeme moc za pomoc

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Zapomenuté heslo ve win 7
Moderátor: Moderátoři
-
- Návštěvník
Re: Zapomenuté heslo ve win 7
Zdravim
Z bezpecnostnich duvodu a po porade tymu jsme se do dohodli, te navod na "nabourani" ci resetu hesla tu nebudeme davat - nemuzeme vedet, zda-li opravdu chcete se dostat do ntb pritelkyne nebo do ntb nekoho jineho.
Omlouvame se.

Z bezpecnostnich duvodu a po porade tymu jsme se do dohodli, te navod na "nabourani" ci resetu hesla tu nebudeme davat - nemuzeme vedet, zda-li opravdu chcete se dostat do ntb pritelkyne nebo do ntb nekoho jineho.
Omlouvame se.
-
- Návštěvník
Aha.. Chápu vás. A asi to nějako dokázat nemůžu, že je to netbook kamarádky. No, musím to zkusit nějako sám. A byli by jste prosím vás tak hodní a pomohli mi aspoň s tou fleškou, jak ji nastavit, aby bootovala bezproblémově? Děkuji 
edit: fleška se nechce nechat nabootovat, pořád mi háže, že chybí GRLDR.

edit: fleška se nechce nechat nabootovat, pořád mi háže, že chybí GRLDR.