Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nesprávný čas- Windows 7

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
qwerty.23
Návštěvník
Návštěvník

Nesprávný čas- Windows 7

#1 Příspěvek od qwerty.23 »

Cus lidi mam problem s casem ve windows 7 a nejsem schopnej ho sam vyresit tak prosim o radu. Pred 3 tydnama jsem si nainstaloval do notebooku windows 7 a od samotneho nainstalovani mi blbne cas. Vzdy kdyz zapnu notebook tak je cas nastaven uplne spatne. Kdyz ho zapnu treba po hodce tak misto realnych 2 odpoledne jsou napriklad 4 a kdyz zapnu notebook treba po jednom dnu v 8 rano tak ukazuje ze je treba pulnoc a dela to takovy potize. Kdyz najedu do menu cas a dam synchronizovat cas tak se nacte spravne ale trbe apo pul hodine je zase ten cas o 45 minut zase uplne spatne. Vubec si nevim rady jak to opravit a budu moc rad za vsechny tipy a rady diky moc!

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Nesprávný čas- Windows 7

#2 Příspěvek od Rudy »

Zkuste vyměnit zálohovací baterii biosu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

qwerty.23
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od qwerty.23 »

tim to nebude ten notebook jsem si koupil pred trema tydnama a ihned instaloval windows. podle spis nejakej zasek v instalaci nebo neco. neexistuje nejakej patch nebo neco takovyho?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Pro Windows existují pouze servicepacky a pravidelné aktualizace. Máte všechny?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět