Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
BOOTMGR
Moderátoři: Rudy, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
-
- Návštěvník
BOOTMGR
Zdravím
budu ráda, když mi kdokoliv pomůže.
Při zapnutí pc mi jediné co naběhne je hláška "BOOTMGR IS MISSING, PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESTART"
Na toto téma jsem tu přečetla vše, ale nic mi nefunguje. Pokud vložím instalační disk na win, moc daleko mě to nepustí. Napíše mi to hlášku, že mám bud spustit chkdsk či jiné věci, ale na nic se nedostanu. na bios, nikam. Nevím co dělat. Je to kamarádky notas.
budu ráda, když mi kdokoliv pomůže.
Při zapnutí pc mi jediné co naběhne je hláška "BOOTMGR IS MISSING, PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESTART"
Na toto téma jsem tu přečetla vše, ale nic mi nefunguje. Pokud vložím instalační disk na win, moc daleko mě to nepustí. Napíše mi to hlášku, že mám bud spustit chkdsk či jiné věci, ale na nic se nedostanu. na bios, nikam. Nevím co dělat. Je to kamarádky notas.
Re: BOOTMGR
Zdravim
Jaky pouzivate operacni system 

-
- Návštěvník
po pravdě nevim co tam měla a ona je úplnej tatar a sama neví co tam měla 

Fajn, budem potrebovat ale ten instalacni disk, z nej budem provadet tu opravu...
A kdyz jej spustite, tak z nej uz poznate jestli je tam W7, vista nebo XP
A kdyz jej spustite, tak z nej uz poznate jestli je tam W7, vista nebo XP
-
- Návštěvník
jako první se ukáže toto:

a pak už jen toto

a pak už jen toto

-
- Návštěvník
to jsem dávala..to tam je.. jako první CD
Pak je zrejme nejak chybne udelane CD - je to original?
-
- Návštěvník
neni, ale doted jsem s nim neměla problém.. vždy fungovalo dobře
Jeste zmacknete F11 ma neco s boot menu, potrebujem aby se nam to CD nacetlo a spustilo se
-
- Návštěvník
momentík vyfotim
-
- Návštěvník
tak když po startu dám F11

zjistila jsem že at dám cokoliv, nepomůže to a má to dále stejný průběh
když tedy spustím windowsy, z počátku to nabíhá normálně až mi pak naskočí toto

zjistila jsem že at dám cokoliv, nepomůže to a má to dále stejný průběh
když tedy spustím windowsy, z počátku to nabíhá normálně až mi pak naskočí toto

-
- Návštěvník
instalační cd mi naběhne.. proběhne načítání dočasných souborů, ale pak tam hodí tu druhou hlášku (viz poslední foto)
to tedy vlastně naskakuje při počátku instalování win
original win bych měla mít zítra, ale nevěřim že to pomůže.. pak mě napadlo zda nemám vyndat harddisk z notasu, koupit nějakej ten propojovací kabel, připíchnout ho k mému notasu a nějak ho zformátovat takto
to tedy vlastně naskakuje při počátku instalování win
original win bych měla mít zítra, ale nevěřim že to pomůže.. pak mě napadlo zda nemám vyndat harddisk z notasu, koupit nějakej ten propojovací kabel, připíchnout ho k mému notasu a nějak ho zformátovat takto