dobrý den. Mám stejný problém jako pán předemnou.vyzkoušel jsem ten combofix a zřejmě se všechno povedlo ale menší problem je že mi nefunguje na tom počítači internet.vše mám zapojeno a Wifi funguje. Zkoušel jsem vše co vím ale nic toho ten internet nezapovoznilo.tak bych rad prosil o pomoc. Děkuji za odpověď.
EDIT vyosek:
Tema oddeleno od predchoziho, kam se uzivatel nacpal (http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=13 ... 5#p1149993)

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Dostal sa mi do RAMky Darkbot - sirda132
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Dostal sa mi do RAMky Darkbot - sirda132
Naposledy upravil(a) vyosek dne 03 říj 2012 20:26, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oddeleni tematu
Důvod: Oddeleni tematu
Re: Dostal sa mi do RAMky Darkbot - sirda132
Zdravim
Racil jste se cist pravidla fora http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601, porusil jste jich hned nekolik
takze na zaklade licence a pravidel fora ptam, umite s nim pracovat (spusteni, rozlusteni logu, napsani skriptu)?
licencni podminky hovori jasne "Nikdy by nemel byt pouzit v prostredi bez dozoru zkusene osoby"

Nebezpeci CFka

Pokud ale ve vyřešeném tématu budou aplikovány různé utility\aplikace, nespouštějte je. Utility se používají až na pokyn rádce, jelikož mohou mazat stopy po havěti a v rukou ne-oborníka může mít jejich použití nedozírné následky.
Zvláště utilitu ComboFix nespouštějte i když Vám mi poradil kamarád\nějaký rádoby odborný web. Naše fórum je jediné z CZ-SK antivirových fór, která mají právo luštit logy z ComboFixu a mámě též plnou podporu autora této utility a přístup k nejaktuálnějším informacím a návodům.
Na svůj problém si založte jen jedno téma - založením témat do více sekcí řešení neuspíší, ba naopak problém znepřehledníte a jen přidáte práci rádcům a moderátorům. Taktéž nevkládejte žádost o pomoc do cizího tématu, jen tím uděláte rádci v tématu guláš.

- Je urcen primarne pro radce - jeho svevolnym pouzitim ztracite narok na podporu
- Maze stopy po haveti, takze v logu z RSIT neni nic videt
- Jeho log je treba dolustit, jelikoz neumi smazat vse - to ovsem tezko zvladnete pokud k tomu nejste vyskolen
- CF muze mit bug = sunda Vam system, pokud nevite kam co uklada, jak co obnovit, mate system v kytkam a ceka Vas reinstal
- CF taky bohuzel prozatim nekontroluje nektere dulezite knihovny (napr. hal.dll) - ty treba mazou nektere typy haveti (napr. angela) - smaze Vam po restartu hal.dll = nenajede Vam system a jste o radek vyse = reinstal