Zdravím, nevím do jaké kategorie to mám zařadit, takže se předem omlouvám.
Mám modem, počítač a internet od UPC. Nejde mi nastavit připojení k internetu. Nyní mám čerstvě nainstalovaný OP windows XP a nejde to.
Problém s internetem a modemem jako takovým to není. Nyní jsem normálně napíchnut přes noťas. Díky za všechny rady, beztak furt dělám něco špatně
Také zdravím!
Nejprve se zeptám, zda máte v položkách ovl. panelů položku síť. připojení. Pokud ano, otevřte TCP/IP protokol>vlastnosti a přesvědčte se, zda máte zapnuto aut. načtení adresy ze serveru DHCP. Pak se podívejte do smlouvy o připojení, zda není zapotřebí v tomto protokolu něco nastavit. Jestli ano, nastavte. Pokud ani potom nebude internet fungovat, použijte utilitu WinsockFix: http://www.softpedia.com/get/Tweak/Netw ... kFix.shtml . Utilita reinstaluje TCP/IP protokol.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.