Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
CTR je snad lepší?
Moderátor: Moderátoři
CTR je snad lepší?
Dobrý den,celou dobu jsem používal CRT Monitor a byl s ním spokojen a jelikož mi odešel,tak jsem si koupil LG Flatron IPS234,prý velice dobrý.Jenže na CTR byli filmy z disku,videa z netu a i hry kvalitnější.Mohli byste mi napsat,v čem je problém,mám se snad vrátit k CTR nebo koupit dražší monitor? Děkuji
Re: CTR je snad lepší?
Zdravím, napadá mě, že monitor, který jste vlastnil byl asi předpokládám menší ( nenapsal jste kolkk měl palců a jaké jste používal rozlišení ) a tím pádem se ted' na novém monitoru který je větší (zase předpokládám) se zdá vše kostrbaté. Zkuste upravit doporučené rozlišení na novém monitoru. Nemyslím, že by bylo třeba kupovat další monitor. 

Re: CTR je snad lepší?
Rozlišení je ok,poradili mi,abych snížil jas a kontrast na 10% a už je to lepšíDasbot píše:Zdravím, napadá mě, že monitor, který jste vlastnil byl asi předpokládám menší ( nenapsal jste kolkk měl palců a jaké jste používal rozlišení ) a tím pádem se ted' na novém monitoru který je větší (zase předpokládám) se zdá vše kostrbaté. Zkuste upravit doporučené rozlišení na novém monitoru. Nemyslím, že by bylo třeba kupovat další monitor.