Zdravím, přeinstaloval jsem PC - vista 32 bit - a nemůžu nainstalovat display a grafiku. Ve správci zařízení graf karta není ani ukázaná a u displaye to hází chybu 28. Pokusil jsem se to přeinstaloat, odstranit a nainstalovat a instalovat pomocí windows update, ale taky bez šance, vždy se ukáže ta chyba. Stáhl jsem driver nvidia 196.21 ale také marně.
Graf kartu používám Nvidia GeForce 8600 gts
Nevítejak bych to mohl nainstalovat?
Řadič videa (kompatibilní se standardem VGA)
chyba 28:
Daná operace se vrátila, protože vypršel časový limit.
Napadlo mě, jestli to nemůže být nenainstalovanou základní deskou.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Chyba 28 u displaye.
Moderátoři: Rudy, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chyba 28 u displaye.
Také zdravím!
Pokud nemáte nainstalovány ovladače základní desky, je nesmysl instalovat nějaké další. Od těch se při instalaci ovladačů začíná. Ovladač GK odinstalujte, pak nainstalujte všechny ovladače zákl. desky a nakonec znovu ovladač grafiky. Pokud by se chyba opakovala, ozvěte se.
Pokud nemáte nainstalovány ovladače základní desky, je nesmysl instalovat nějaké další. Od těch se při instalaci ovladačů začíná. Ovladač GK odinstalujte, pak nainstalujte všechny ovladače zákl. desky a nakonec znovu ovladač grafiky. Pokud by se chyba opakovala, ozvěte se.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.