Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Fail connecting

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
MATRIXXXX
Návštěvník
Návštěvník

Fail connecting

#1 Příspěvek od MATRIXXXX »

Dobrý den mam takový problém. Při hraní Doty 2 přes steam se mi stava,že mě to kopne ze hry a nemožu se Reconecnout. Ve hře Vypiše to fail connecting a po 25 s mě to kopne s tim,že server je vypnuty a když se reconectuju tak to vypiše to same,že vypršel počet pokusu a server je pravděpodobně vypnutý . Nepomuže ani restart pc ani restart routru a potřeboval bych zjistit kde je problem,jestli u mě ve hře a nebo v internetu??
Net samozřejmě funguje,když se toto stane bez problemu a když se teda odpojim z aktuální hry a začnu novou tak to taky funguje pls poradtě.
jinak u jiných her ani ničeho jineho problem nemám.

vyosek
VIP
VIP

Re: Fail connecting

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

:arrow: Jsme bezp. forum http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601
9. Fórum neposkytuje rady v oblasti P2P sítí. P2P sítě a jejich klienti jsou potenciálním bezpečnostním rizikem, prakticky neustále jsou zdrojem virů a další havěti. Taktéž neposkytujeme rady v problematice počítačových her - od toho jsou jiná specializovaná fóra. Témata s touto tematikou budou mazána a autoři postihováni v rámci možností fóra.
:closed:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Zamčeno