Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

kontrola pravopisu

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Vladko
Návštěvník
Návštěvník

kontrola pravopisu

#1 Příspěvek od Vladko »

Můžete mi poradit jak v Open office nastavit kontrolu pravopisu,nějak se k tomu nemůžu dopracovat?Děkuji

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: kontrola pravopisu

#2 Příspěvek od Rudy »

Zvolte Nástroje - Volby - Jazyková nastavení - Pomůcky pro psaní, v seznamu Dostupné jazykové moduly vyberte jeden z jazyků a klepněte na Upravit

Volby
Určuje jazyk a dostupné podmoduly pro kontrolu pravopisu, dělení slov a slovník synonym. Jednotlivé podmoduly můžete uspořádat podle priority.
1. V seznamu Jazyk vyberte jazyk.
2. V částech Kontrola pravopisu, Dělení slov a Slovník synonym označte všechny moduly, které mají být aktivní pro tento jazyk.
3. Je-li pro některou z části k dispozici více podmodulů, zpracovávají se moduly v pořadí, v jakém jsou uvedeny v seznamu. Pořadí můžete změnit pomocí tlačítek Přesunout nahoru a Přesunout dolů.
4. V části Dělení slov může být aktivní pouze jeden podmodul.
Jazyk
Určuje jazyk modulu.
Pro všechna pole pro výběr jazyka v OpenOffice.org platí následující:
Je-li aktivní kontrola pravopisu pro daný jazyk, před názvem jazyka se zobrazuje symbol zatržení.
Přesunout nahoru
Zvýší prioritu vybraného modulu.
Přesunout dolů
Sníží prioritu vybraného modulu.
Zpět
Klepnutím na toto tlačítko zrušíte změny provedené v seznamu.
Zkopírováno přímo z Nápovědy OpenOffice. org
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Vladko
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Vladko »

dík,ale podle tohoto návodu jsem to dělala a nešlo to,nejde stále,nevím čím to je?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Vladko píše:dík,ale podle tohoto návodu jsem to dělala a nešlo to,nejde stále,nevím čím to je?
Nic lepšího neporadím. Toto fórum je primárně bezpečnostní a nezabývá se detailně kancelářskými sw balíky. Zkuste to zde: http://www.openoffice.cz/faq/po-instala ... -pravopisu .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

michal.kolesa
Nedůvěryhodný
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od michal.kolesa »

Stáhni si LibreOffice ten je novější a je "rychleji" vyvíjen než OpenOffice. A je o něco "prý rychlejší", protože z něj bylo odstraněno 2 milióny řádků zbytečného kódu.
Michal Kolesa
29 let, Invalidní důchodce ,Vyučen: elektrikářem - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Počítače a ostatní zařízení z hlediska bezpečnosti

Vladko
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od Vladko »

Tak moc děkuji,funguje to bezvadně,asi byl ten můj zastaralý,protože to tam taky kdysi šlo,nevím nejsem žádný expert přes pc.
Každopádně mi to moc pomohlo.

Odpovědět