Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nejde klávesnice

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
PacandaMilan
Návštěvník
Návštěvník

Nejde klávesnice

#1 Příspěvek od PacandaMilan »

Ahoj dnes po restartu mi zničeho nic nefungovala klávesnice kdyžji vypojím a zapojím tak mi v reprákách cvakne že je zapojena a fungují na ní pouze tlačítka ¨kalkulačka,vyp. zvuku a počítač. Díval jsem se že při restartu nebo zapnutí můžu klikat na caps. scroll. a num lock. Klávesnici jsem zkoušel na jiném PC a tam jde. Také jsem ji zkoušel zapojovat do jiných usb portů , ale zase jen cvak v reprod. Když se kouknu v OP na její hardware tak tam není vůbec nic. Ví někdo kde může být problém?
PERGL

Danstahr
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde klávesnice

#2 Příspěvek od Danstahr »

Dobry vecer,

toho "cvak" jsou dva druhy, jeden ma dve "pipnuti" o ruzne vysce (prvni hlubsi, druhy vyssi), to signalizuje uspesne pripojeni. Druhy signalizuje chybu a jsou to tri stejne hluboka "pipnuti". Ktera z techto situaci nastane? Pokud "pipne uspech", pak by se mela objevit alespon jako nezname zarizeni bez ovladacu. V opacnem pripade to muze byt docela pakarna s ovladaci. Identifikujte pipnuti a napiste, zkusime neco vymyslet. :)
Koupím trochu času, cenu respektuji.

Zamčeno