Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
asi vcelku dosti konzultovaná problematika:) starforce protection, nainstaloval jsem si hru a nainstaloval se mi Starforce protection, tak nevím, jak se teho zbavit, hra tam již dávno nejni .
Tak pokud mi můžete nějako pomoci, tož bych byl rád.
Také zdravím!
Starforce ochrana her proti pirátskému kopírování. Takže nemůžete chtít po bezpečnostním fóru, abychom vám poradili, jak tuto ochranu odstranit.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Vím, že mi to můžete i nemusíte uvěřit, ale nakonec jsem to tam už neměl
Děkuji však za projevenou důvěru a s tímto problémem se setkává mnoho lidí i u legálně zakoupené hry, já na svém PC nemusím řešit nějaké hry, protože žádné nerozjedu
Tak díky a těším se na další spolupráci