Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Advanced SystemCare with Antivirus 2013
Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Advanced SystemCare with Antivirus 2013
Dobry den chtel jsem se zeptat na to jakou detekcni schopnost bude mit tento antivir kdyz pouziva motor bitdefender bude mezi nimi velky rozdil nebudou pomalejsi aktualizace nebo tak neco???Momentalne pouzivam KIS+Ashampoo WinOptimizer 2012 ale zda se mi skvele skloubit tak skveli antivir jako je bitdefender+advanced systemcare .http://extrawindows.cnews.cz/recenze/ad ... bezpecnost .
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Advanced SystemCare with Antivirus 2013
Zdravím!
Bitdefender jako takový patří k průměrným antivirům. Advanced SystemCare nedoporučujeme laikům k používání. Osobně jsem viděl několik poškozených systémů po použití optimalizačního nástroje ASC.
Bitdefender jako takový patří k průměrným antivirům. Advanced SystemCare nedoporučujeme laikům k používání. Osobně jsem viděl několik poškozených systémů po použití optimalizačního nástroje ASC.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Jinak zde na fóru, rádcové vše od IOBIT doporučují odstranit, protože se jedná o Čínský soft. který má ukradenou databázi od jiných firem a jeho používání nevede k žádným pozitivním výsledkům. To mohu potvrdit i já. Taky jsem ho měl... kdybys nevěřil, tak si zadej do googlu "čínský IOBIT"
Na kladné reference, které najdeš na slunečnici a jiných stahovadlech, nehleď. Tam se viry řeší ještě spybotem.

Na kladné reference, které najdeš na slunečnici a jiných stahovadlech, nehleď. Tam se viry řeší ještě spybotem.

TAK DATABAZE PREJ UZ NEKRADE ALE NEOMLUVIL SE.ALE TED PSAHUJE BITDEFENDER JADRO+TO JEHO TEN FIGHTER A BYTDEFENDER MOMENTALNE OPSADIL PRVNI PRICKY V AV-Comparatives A V http://www.av-test.org.tAKZE TEN MOTOR A AKTUALIZACE SPATNE NEBUDOU (DETEKCE) REKL BYCH ZE TO BUDE JAK Z KIS MOTORY TY TAKE PODAVAJI DOBRE VYSLEDKY V JINYCH PRODUKTECH.
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Davidov
A proč tu řveš CAPS LOCKEM?!
A proč tu řveš CAPS LOCKEM?!

Nevsim jsem si toho apak uz se mi to nechtelo prepisovat
.A jeste bych doplnil ze pouziva motor Bittdefender+iobit (sice opcas neco ukradnou ale hlavni je detekce ne?
))

- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Mnozí z nás zde už zkušenosti s IOBit máme a víme proč jejich produkty nedoporučujeme.
Je to jen tvoje rozhodnutí co si na PC nainstaluješ a čím si naboříš systém (doufám, že máš dobře zazálohováno)
Námi doporučované prvky ochrany jsou dlouhodobě prověřené a spolehlivé a určitě nehodláme používat žádného návštěvníka jako testovacího jezdce
Je to jen tvoje rozhodnutí co si na PC nainstaluješ a čím si naboříš systém (doufám, že máš dobře zazálohováno)

Námi doporučované prvky ochrany jsou dlouhodobě prověřené a spolehlivé a určitě nehodláme používat žádného návštěvníka jako testovacího jezdce

Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
Není důvod používat produkt čínských zlodějů, když jádro BitDefenderu mají licencované i jiné freeware antiviry - např. RoboScan: http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=311803, nebo celý BitDefender mají zakoupený jiné společnosti, které mu jen přidají vlastní značku a vydají freeware verzi - např. MYFreeAntivirus: http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=329191.Davidov píše:sice obcas neco ukradnou ale hlavni je detekce ne?
Jaky je tedy rozdil mez bittdefender AV a jinymi AV co puzivaji jeho motory a aktualizace (myslim v detekci)?
Rozdíl je v tom, že některé společnosti mohou jádro originálu tweakovat (např. pokud má originál silnou heuristiku a často produkuje falešné poplachy, ve svých produktech tuto heuristiku vypnou), že jejich produkty používají starší jádro originálu nebo že aktualizují s menším zpožděním za originálem.
V odborných testech se výše uvedené skutečnosti projevit mohou, avšak v realitě mezi originálem a produktem užívajícím jeho motor a aktualizace rozdíl v detekčních schopnostech nepocítíš.
V odborných testech se výše uvedené skutečnosti projevit mohou, avšak v realitě mezi originálem a produktem užívajícím jeho motor a aktualizace rozdíl v detekčních schopnostech nepocítíš.
Zkrátka a dobře nevím, proč bych měl podporovat někoho, kdo "občas něco ukradne" 

Kdo nekrade okrada rodinu :-DDD Pamatujete to heslo jeste:-)
Ja myslim, ze timhle se dostavame zcela uplne jinam, vse potrebne bylo sdeleno, takze to tu s dovolenim zamknuDavidov píše:Kdo nekrade okrada rodinu :-DDD Pamatujete to heslo jeste:-)