Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Avira - free nebo premium...

Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Václav Sedlář
Návštěvník
Návštěvník

Avira - free nebo premium...

#1 Příspěvek od Václav Sedlář »

Ahoj, máme v domácnosti 2 notebooky a 2 PC. Potřeboval bych je všechny vybavit avirou, jelikož jsem jí měl na otestování a byl jsem s ní spokojen (původně jsem měl noda,ale ten nedokázal dokončit kompletní test-když byl na disku velký archiv (např. bitová kopie win.-záloha), tak nod zatuhl...)...

Problém je, že se nemůžu rozhodnout, zda free, nebo premium...Na 1PC stačí bohatě free, ale ostatní jsou dost využívané a nevím, zda je nutné mít v antiviru i funkční kontrolu meilů a webový štít...

Proti čemu všemu mě ten webový štít chrání-co kontroluje? Nebo je webový štít dnes zbytečný? Díky

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Avira - free nebo premium...

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Rozdíl mezi Avira free a premium je pouze ten, že premium (placená verze) má zabudovanou kontrolu stahované pošty a antispy. Jinak jsou obě verze stejné. Webový štít je poměrně důležitá věc, která chrání před přístupem na nebezpečné weby.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Václav Sedlář
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Václav Sedlář »

Ok, no tak asi koupím tu premium verzi pro 3pc...mamka občas nerozvážně kliká na různé věci co dostává meilem a na netu když něco hledá...

Zajímavé je, že když mi skončila platnost 30 denní verze aviry premium, tak mi najednou chodily od aviry nabídky na placenou verzi...a s každou nabídkou klesala cena až jsme se dostali na 9Eur za licenci... To má avira tak málo zákazníků, že tak škemrá?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Václav Sedlář píše:Ok, no tak asi koupím tu premium verzi pro 3pc...mamka občas nerozvážně kliká na různé věci co dostává meilem a na netu když něco hledá...

Zajímavé je, že když mi skončila platnost 30 denní verze aviry premium, tak mi najednou chodily od aviry nabídky na placenou verzi...a s každou nabídkou klesala cena až jsme se dostali na 9Eur za licenci... To má avira tak málo zákazníků, že tak škemrá?
Tak to nevím, obchodní stránka věci jde zcela mimo nás. :) Aviru mohu doporučit už proto, že má výbornou detekční schopnost a mnimální nároky na systémové prostředky.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Václav Sedlář
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Václav Sedlář »

Dobře...poslední otázka než jí objednám-když budu platit kartou a objednám tu licenci na rok/3PC, tak to mi přijdou tři různé aktivační soubory, nebo jeden? A přijdou mi meilem hned (budu reinstalovat win a chci to dát na novou instalaci, tak abych veděl kdy s instalací začít...)?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

To vám také nepovím, je to rovněž obchodní záležitost. My tady jsme technici. Prodejce vám k tomu jistě dá veškeré informace.

Varování:

Odpovědět