Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Vypadávání internetu v Routteru
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Vypadávání internetu v Routteru
Ahoj,dneska mi začal vypadávat wifi internet... Vypadává to cca každý 3 minuty na takových 40 sekund. Mám router Tenda w311r+. Mám ho asi od prosince a nebyly sním žádné problémy až teď když to vypadává. Mám dva počítače oba dva Notebooky jeden XP profesional a druhý Vista Bussiness. Na obou to vypadává i když ten XP je hned vedle routteru a VIsta je o místnost vedle je to asi 5 metrů chůzí.
Re: Vypadávání internetu v Routteru
Novinky: Nyní wifi nejde ani když přez router přepojít kabel... Musím jet rovnou kabelem který vede od anténky ze střechy takže nemůžu používat 2 PC naráz což hodně potřebuji. Když se připojím přez wifi tak to píše něco takovéhodle: Nelze načíst IP... A je tam IP 0.0.0.0
Zdravím,
zkusil jste restartovat router?
zkusil jste restartovat router?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Jistě... Asi už jsem na to přišel budu muset koupit nový routter protože tento podle alzy vyhořel když vypadával internet...
A byl v záruce?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!