Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

TV karta

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
James
Návštěvník
Návštěvník

TV karta

#1 Příspěvek od James »

V minulosti jsem řešil níže uvedený problém. Po reinstalu Win XP nemůžu při instalaci nového HW najít níže uvedenou TV kartu. Respektive kde ji mám hledat, nebo ji vyndat a znovu zasunout a pak instalovat TV kartu? Ovladač mám, již my to před reinstalem fungovalo Děkuji za odpověď.

(Protože jsem PC koupil z druhé ruky, chtěl bych zprovoznit TV kartu. Je to Pinnacle pctv 310 i PAL Stereo DVB-T Capture Device. Stáhl jsem si Pinnacle TV Center PRO. Nevím, jestli součástí tohoto programu jsou i ovladače pro výše uvedenou TV kartu. Anténu připojím a TV centre nemůže najít žádný signál. Asi není nainstalovaný ovladač pro kartu a za boha ho nemohu na internetu najít. Díky za radu.)

Odpověď byla:

zaskocim jednorazovo:
pri instalacii noveho HW zadas cestu k adresaru ovladacov, kde sa nachadza *.inf subor

kamil
Návštěvník
Návštěvník

Re: TV karta

#2 Příspěvek od kamil »

Klikni na Start -> Spustit.
Do bílého okénka napiš "devmgmt.msc" (bez uvozovek) a dej Enter.

Nemáš tam kartu s vykřičníkem?

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

Re: TV karta

#3 Příspěvek od cernohous13 »

Zdravím,
je sice hezké, že se snažíš poradit, ale tady zřejmě budíš kostlivce ve skříni Napsal: 15 kvě 2012, 19:59
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

Zamčeno