Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

SUPERAntiSpyware a SpyBot

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jocker94
Návštěvník
Návštěvník

SUPERAntiSpyware a SpyBot

#1 Příspěvek od Jocker94 »

Zdravím, chci se zeptat, jestli je možné mít SUPERAntiSpyware a SpyBot na jednom PC.
Bojím se, aby si nevadili.

Děkuji

dodopa
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: SUPERAntiSpyware a SpyBot

#2 Příspěvek od dodopa »

Jocker94 píše:Zdravím, chci se zeptat, jestli je možné mít SUPERAntiSpyware a SpyBot na jednom PC.

Děkuji
Zdravím :)

Ak máte oba programy free, tak SAS nemá vo free verzii anti-spy štít, využíva sa iba na občasnú kontrolu. Čo sa týka Spybotu, ten sa tu na fóre nedoporučuje, keďže v posledných rokoch zaostáva, využíva sa náhrada ako SAS a Spyware terminator. Inak Spybot obsahuje myslím sa to volá Teatimer, ktorý sa však nedoporučuje mať zapnutý. Kľudne môžte Spybot odinštalovať a na občasný scan používať SAS. Ale vadiť si iste nebudú, pokiaľ ich budete používať len na občasný scan. :)
RSIT<--->HIJACKTHIS<--->MBAM<--->GMER<--->VIRUSTOTAL<--->CCLEANER<--->MWAV<--->AVPTOOL<--->SAS<--->RECUVA
:iefox:
:arrow: Prehľad osobných firewallov TU :arrow:Prehľad antivírových riešení TU
:idea: Nikdy nepoužívaj Combofix bez doporučenia radcov :!:

"Myslenie bolí. Hlúposti však prichádzajú na svet bez pôrodných bolestí"

Jocker94
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Jocker94 »

dodopa píše:
Jocker94 píše:Zdravím, chci se zeptat, jestli je možné mít SUPERAntiSpyware a SpyBot na jednom PC.

Děkuji

Ak máte oba programy free, tak SAS nemá vo free verzii anti-spy štít, využíva sa iba na občasnú kontrolu. Čo sa týka Spybotu, ten sa tu na fóre nedoporučuje, keďže v posledných rokoch zaostáva, využíva sa náhrada ako SAS a Spyware terminator. Inak Spybot obsahuje myslím sa to volá Teatimer, ktorý sa však nedoporučuje mať zapnutý. Kľudne môžte Spybot odinštalovať a na občasný scan používať SAS. Ale vadiť si iste nebudú, pokiaľ ich budete používať len na občasný scan. :)

Děkuji vám za pomoc ;)
O hodnocení Spybotu vím, ale celkem se mi (narozdíl od Spyware Terminatora) osvědčil, a proto si ho nechávám.
Na SAS jsem četl samou chválu, tak ho chci zkusit a mám radost, že si se Spybotem nevadí.
Ještě jednou děkuji

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od cernohous13 »

Zdravím, jestli by si nevadily nevím, ale mně by S&D dnes už vadil sám o sobě a navíc při opravách a čištění je spuštěný Teatimer schopen vracet záznamy v registrech do předchozího stavu, což je nežádoucí.
SAS je prověřený a spolehlivý nástroj na občasnou jednorázovou kontrolu.
Neuvedl jsi jak máš systém zabezpečený (AV+FW) takže další vyjadřování je na vodě :wink:
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

dodopa
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#5 Příspěvek od dodopa »

Jocker94 píše:
dodopa píše:

Děkuji

Děkuji vám za pomoc ;)
O hodnocení Spybotu vím, ale celkem se mi (narozdíl od Spyware Terminatora) osvědčil, a proto si ho nechávám.
Na SAS jsem četl samou chválu, tak ho chci zkusit a mám radost, že si se Spybotem nevadí.
Ještě jednou děkuji
Rado sa stalo :)

Pokiaľ ich len budete používať na scan je to v pohode, len zakážte v Spybote teatimer ;)
RSIT<--->HIJACKTHIS<--->MBAM<--->GMER<--->VIRUSTOTAL<--->CCLEANER<--->MWAV<--->AVPTOOL<--->SAS<--->RECUVA
:iefox:
:arrow: Prehľad osobných firewallov TU :arrow:Prehľad antivírových riešení TU
:idea: Nikdy nepoužívaj Combofix bez doporučenia radcov :!:

"Myslenie bolí. Hlúposti však prichádzajú na svet bez pôrodných bolestí"

Jocker94
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od Jocker94 »

dodopa píše:
Jocker94 píše:
dodopa píše:

Děkuji

Děkuji vám za pomoc ;)
Ještě jednou děkuji
Rado sa stalo :)

Pokiaľ ich len budete používať na scan je to v pohode, len zakážte v Spybote teatimer ;)

Ok, díky ;)

Jocker94
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od Jocker94 »

cernohous13 píše:
Zdravím, jestli by si nevadily nevím, ale mně by S&D dnes už vadil sám o sobě a navíc při opravách a čištění je spuštěný Teatimer schopen vracet záznamy v registrech do předchozího stavu, což je nežádoucí.
SAS je prověřený a spolehlivý nástroj na občasnou jednorázovou kontrolu.
Neuvedl jsi jak máš systém zabezpečený (AV+FW) takže další vyjadřování je na vodě :wink:

Mám Comodo internet security, SpyBot a teď i SAS.
Samozřejmě tu je i Windows defender

Mc_Murphy
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Mc_Murphy »

Podpořím kolegu cernohous13 a trošku mírně poopravím dodopa.

Spybot Search & Destroy hoď do koše a to s Teatimerem i bez něj! S&D je už několik let za zenitem, nestíhá novodobým hrozbám a je celkově k ničemu, neboť zaspal dobu.
Ke Spyware Terminatoru nemám vůbec důvěru a osobně ho nikdy nedoporučuji instalovat ani ponechávat v PC a to kvůli tomu, že u něj nejde a jestli jde, tak nějak pochybně, vypnout rezidentní ochrana a spouštění při startu systému. SAS to naproti tomu má vyloženě krásně ošetřeno, což od programu tohoto typu vyžadujeme. A jelikož při aktivním AV a FW již není potřeba ani žádoucí mít aktivní jakoukoliv další - v tomto případě antispy - ochranu, S&D i ST jsou tímto jasně ze hry a zůstává nám SAS na občasné scany jako jasný favorit.

Hovořím z osobní zkušenosti. ;)
Obrázek-Obrázek
Obrázek-Obrázek

• ... I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me love, I've found my identity, found my identity.

I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me hope, I've found my identity in Christ...

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Pavuk29 »

Amen. Teda enter :D
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

Odpovědět