Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Které programy vybrat

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dwamin
Návštěvník
Návštěvník

Které programy vybrat

#1 Příspěvek od Dwamin »

Zdravím,
vyosek u nás měl dneska přednášku :P a zaujalo mě hlavně kombinování různých programů na ochranu systému.

S Avastem doporučoval SuperAntiSpyware + Zone Alarm

Tudíž jsem hned vyzkoušel program SuperAntiSpyware.Hned našel jednoho koníka :D
Poté jsem chtěl vyzkoušet ještě ZoneAlarm, ale až pak jsem si všimnul toho, že je na PC i WindowsDefender...

Nerad bych tedy měl dva programy, které se budou hádat...Tudíž, které z těchto programů mám nechat ? ZoneAlarm jsem ješrě nanaistaloval...
Díky

Btw.: Přednáška byla opravdu celkem zajímavá :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Které programy vybrat

#2 Příspěvek od Rudy »

Jistě vám kolega Vyosek pověděl tu známou zásadu, že nelze na jednom systému mít 2, či více rezdentních softů jednoho druhu. To znamená, že nelze mít 2 a více rezidentních antivirů, antispy a firewallů. ZA je vhodnou kombinací k Avastu. Rezidentní antispy lze s Avastem použít jen tehdy, pokud antispy, které je součástí Avastu vypnete. SaS na druhé straně lze využít jen jako skener (s vypnutým rez. štítem). V tom případě ponechte antispy v Avastu zapnuté.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět