Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Notebook

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Klisnic
Návštěvník
Návštěvník

Notebook

#1 Příspěvek od Klisnic »

zdravim. nedávno jsem si koupil tento notebook - http://www.alza.cz/asus-k53sv-sx966v-hnedy-d266124.htm . Mam jeden dotaz ohledně toho notebooku. U klávesnice u tlačítek, které suplují myš je 6 takových malých obrázků. Na tom druhém zleva je jakoby blesk. Když jsem notebook zapojil, tak kontrolka svítila oranžově a pak začala po několika minutách svítit zeleně. Co to tedy znamená, když svítí zeleně a co když svítí oranžově? Předem díky za odpověď. :-)

techno2000
3. Stupeň Varování
Kontaktovat uživatele:

Re: Notebook

#2 Příspěvek od techno2000 »

Klisnic píše:zdravim. nedávno jsem si koupil tento notebook - http://www.alza.cz/asus-k53sv-sx966v-hnedy-d266124.htm . Mam jeden dotaz ohledně toho notebooku. U klávesnice u tlačítek, které suplují myš je 6 takových malých obrázků. Na tom druhém zleva je jakoby blesk. Když jsem notebook zapojil, tak kontrolka svítila oranžově a pak začala po několika minutách svítit zeleně. Co to tedy znamená, když svítí zeleně a co když svítí oranžově? Předem díky za odpověď. :-)
Zdravim. tento isty notas som mal. Predpokladam ze je to baterka :) Aspon mne ked zacala svietit ikonka na oranzovo, bol najvysi cas dobijat
Obrázek
Obrázek

KubaKolacek
5. stupeň - BAN
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od KubaKolacek »

Tyto věci budete mít napsány v manuálu k notebooku.Zkuste se mrknout tam ;)
Prohlížeč: Google Chrome
Antivir: Avast 7 Free Edition
Firewall: Comodo Free
-----------------------------------
3x zálohuj a 1x formátuj !
RSIT - MBAM - Servisní CD - OTM
-> PODPORA FÓRA <-

etis
Přítel fóra
Přítel fóra

#4 Příspěvek od etis »

Indikátor nabití baterie (dvoubarevné)
Dvojbarevný indikátor nabití baterie následujícím způsobem ukazuje stav nabití baterie:
SVÍTÍ zeleně: Stav nabití baterie se pohybuje mezi 95 a 100 % (se střídavým napájením).
SVÍTÍ oranžově: Stav nabití baterie je nižší než 95 % (se střídavým napájením).
Bliká oranžově: Stav nabití baterie je nižší než 10 % (bez střídavého napájení).
Nesvítí: Stav nabití baterie se pohybuje mezi 10 a 100 % (bez střídavého napájení).

Když je notebook vypnutý, trvá úplné nabití baterie několik hodin. Když je notebook zapnutý, může být délka nabíjení dvojnásobná. Po úplném nabití baterie zhasne indikátor nabíjení baterie.
To je moja fotka,len vlasov mám o 1 menej.
Vraj som pre ženy príťažlivý. Ale to mi povedia až teraz??!!!

Odpovědět