Dobrý deň. Wifi mám zabezpečené heslom a mac adresami. Chcem sa opýtať, ako zistím mac adresu telefónu? Skúšal som *#62209526#, no vypíše mi "Problém s pripojením alebo chybné MMI". Je ešte nejaký spôsob?
Čítal som niečom ohľadne logu routeru, kde vypíše pripojené mac adresy, no neviem to nájsť.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
MAC adresy
Moderátor: Moderátoři
-
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: MAC adresy
Zdravím,
ano, router obvykle na nějaké stránce svého webového rozhraní vypisuje seznam "připojených" zařízení (může odpovídat intervalu plus mínus pár minut). Obvykle uvádí jejich IP adresy, jména a někdy také MAC adresy. Aby se vaše zařízení do tohoto seznamu dostalo, tak samozřejmě musíte vypnout ten MAC filtr.
Bohužel neporadím, kde konkrétně to v tom webovém rozhraní routeru hledat. V jednom případě se mi to zobrazovalo ihned po přihlášení (SMC), v druhém bylo třeba přejít na jinou stránku (nějaký ZyXEL).
ano, router obvykle na nějaké stránce svého webového rozhraní vypisuje seznam "připojených" zařízení (může odpovídat intervalu plus mínus pár minut). Obvykle uvádí jejich IP adresy, jména a někdy také MAC adresy. Aby se vaše zařízení do tohoto seznamu dostalo, tak samozřejmě musíte vypnout ten MAC filtr.
Bohužel neporadím, kde konkrétně to v tom webovém rozhraní routeru hledat. V jednom případě se mi to zobrazovalo ihned po přihlášení (SMC), v druhém bylo třeba přejít na jinou stránku (nějaký ZyXEL).
GitHub (https://github.com/MartinDrab)