Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nejde zvuk ani wifi pripojenie.

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
marosss
Návštěvník
Návštěvník

Nejde zvuk ani wifi pripojenie.

#1 Příspěvek od marosss »

Ahojte. Potreboval by som pomoc. Nanovo som preinstaloval moj note, a nejde mi vobec zvuk ani wifi...iba lan.Co mam robit?Dakujem za rady.

branda
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: Nejde zvuk ani wifi pripojenie.

#2 Příspěvek od branda »

Dobrý den,
zřejmě bude potřeba nainstalovat příslušné ovladače. Ty naleznete na stránkách výrobce ntb.

marosss
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od marosss »

Dakujem. Zvuk mi uz ide. Ale wifi nefunguje. Ani ikonky na iternetove pripojenia mi nezobrazuje na spodnej liste. Stiahol som Wireless LAN (XP) z tejto stranky (http://www.adventspares.co.uk/8115.htm )ale nic z toho.

branda
Přítel fóra
Přítel fóra

#4 Příspěvek od branda »

Restart proběhl? Podívejte se do Správce zařízení- síťové adaptéry, zda se vám tam zobrazuje WiFi adaptér.(Přepínač WiFi předpokládám zapnutý je).

marosss
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od marosss »

Mne to ani neslo poruiadne naistalovat. Takze ani nerestartovalo. V spravcoch zariadeni mam tam pri tychto polozkach - Other device, 802.11 bg WLAN, Mass storage controler, Modern device on High Definition Audio Bus- zlty vykricnik. Skusal som preinstalovat automaticky ovladace WLAN 802.11 bg, aj ostatne vyssie spomenute polozky, ale napisalo mi ze sprievodca nenasiel potrebny softver.

branda
Přítel fóra
Přítel fóra

#6 Příspěvek od branda »

Zkuste použít SlimDrivers

Zamčeno