Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
CharlesXXX
Návštěvník
Návštěvník

Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)

#1 Příspěvek od CharlesXXX »

Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43) , tohle mi pise kdyz jsem vlazl do vlastnosti grafické karty.

Když dám pravým na tento pocitac dám vlastnosti a poté spravce zařízení tak u grafické karty je žlutý vykřičník, asi nepracuje grafike tak jak by měla, nebo nevím co stím je, grafickou kartu mám NVIDIA GeForce 7600GT, na stránkách NVIDIA jsme stáhl aktualni grafický ovladač, a po dokončení instalace mi to napsalo ze instalace selhala a když se kouknu co se vse nainstalovalo tak pouze ovladac, a další veci uz ne (jednou znich je "aktualizeca karty" a ta druhá už jsi nevzpomenu:-( )

dělá mi to problém i s monitorem, tak prave nevim v cem je chyba:-( mohli by jste mi prosím vas poradit?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 4

#2 Příspěvek od Rudy »

Přeinstalujte ovladač gr. karty.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

CharlesXXX
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od CharlesXXX »

Rudy píše:Přeinstalujte ovladač gr. karty.
tohle jsem udělal a po delsi dobe se tam ten žlutý vykričník znovu objevil:(

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Může jít i o hardwarovou chybu. Zkuste pro jistotu jinou verzi ovladače, třeba tu nejnovější z webu výrobce.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

CharlesXXX
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od CharlesXXX »

Rudy píše:Může jít i o hardwarovou chybu. Zkuste pro jistotu jinou verzi ovladače, třeba tu nejnovější z webu výrobce.
a tento ovladač získám jak? prosím

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Jděte na web výrobce GK. Někde tam bude sekce nazvaná Download, nebo Support a tam najdete příslušný ovladač, podle typu karty a druhu OS.

Varování:

Odpovědět