zdravim, asi to nevude virom, ale uz neviem, co urobit. Preliezol som internet, ale nikde nenachadzam odpoved, ktora by pomohla.
Mam sluzobny notebook Lenovo ThinkPad a zacal byt strasne pomaly. Uvodna obrazovka sa nacitava donekonecna, a bez trhania neni schopny prehrat ani jeden film. Miestami uplne zmrzne. V spravcovi uloh bezi x procesov, ktore vobec netusim na co su.
Tak som ho skusil preinstalovat, ibaze CD Romku mi v zlozke tento pocitac vobec nezobrazuje. Tak som pripojil externu, dal bootovat z CD a chcel som to cele sformatovat a dat ciste XP. Ibaze ked sa dostalo po cast v instalacii Spustenie windows, nahodilo mi modru obrazovku a vyhodilo chybu. Niekde som cital, ze treba v Biose prehodit SATA na IDE, ale mne to tam vobec neponuka. Bud len SATA, alebo not defined....
Neviete mi poradit, co s tym?
Vdaka

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
reinstalacia - modra obrazovka
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: reinstalacia - modra obrazovka
Také zdravím!
S jistotou lze říci jen to, že problém není virový. Pokud bios CD ROM nevidí, je pravděpodobně vadná, nebo špatně připojená.
S jistotou lze říci jen to, že problém není virový. Pokud bios CD ROM nevidí, je pravděpodobně vadná, nebo špatně připojená.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.