Dobrý deň.
Chcem sa opýtať niekoho, kto už pracoval s týmto programov, že ak spustím scan, tak mi zobrazí napr. 4 update. Po nainštalovaní 1 mi ostatné zmiznú a pri ďalšom scan, mi napíše, že drivery sú aktualizované. Prečo to takto skáče a raz treba update a raz nie?

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
SlimDrivers
Moderátor: Moderátoři
- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: SlimDrivers
Přeji vám hezký večer 
Slim drivers mám osobně vyzkoušený a mohu jen doporučit. Některé ovladače, se instalují jako komplex ovladače na více zařízení, například ovladače základní desky, proto po nainstalování jedné aktualizace jsou již aktuální ostatní

Slim drivers mám osobně vyzkoušený a mohu jen doporučit. Některé ovladače, se instalují jako komplex ovladače na více zařízení, například ovladače základní desky, proto po nainstalování jedné aktualizace jsou již aktuální ostatní

Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo 
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte.
Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! 
Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!
Jste s naší pomocí spokojeni
Neváhejte a podpořte forum ZDE.
Pravidla fora: č.1 a č.2

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

Pravidla fora: č.1 a č.2