Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Jak odstranit celé VISUAL BASIC a vše na novo nainstalovat?
Moderátor: Moderátoři
Jak odstranit celé VISUAL BASIC a vše na novo nainstalovat?
Zdravím,
Potřeboval bych vědět jak mám kompletně odstranit ze svého PC všechen VISUAL BASIC a po odstranění všeho. A pak nově nainstalovat znova? Jak to mám udělat není na to nějaká odstraňovací ulitka?
Zkoušel jsem to odinstalovat normálně přes windows volba: odinstalovat programy. Ale po odinstalaci tam zůstali stejně nějaké zbytky, jak se jich mám zbavit, aby tam vůbec nic nezůstalo?
Potřeboval bych vědět jak mám kompletně odstranit ze svého PC všechen VISUAL BASIC a po odstranění všeho. A pak nově nainstalovat znova? Jak to mám udělat není na to nějaká odstraňovací ulitka?
Zkoušel jsem to odinstalovat normálně přes windows volba: odinstalovat programy. Ale po odinstalaci tam zůstali stejně nějaké zbytky, jak se jich mám zbavit, aby tam vůbec nic nezůstalo?
Re: Jak odstranit celé VISUAL BASIC a vše na novo nainstalov
Zdravim
Na kompletni odinstalaci, cehokoliv, muzu doporuci Revo Uninstaller http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... installer/ .Nejenze odinstaluje ale i pak vyhledava zbytkove soubory a zapisy v registru

Děkuji za doporučení. Ale problém je v tom, že celé Visual Basic by měl být už odinstalované, ale zůstali mi nějaké zbytkové soubory dll knihoven ještě v PC jak se jich mám zbavit? Teď už to neodinstaluju, když to nemám v seznamu nainstalovaných programů ( Visual Basic ) tam chybí
Prekliknete na panel Cistic zbytkovych souboru a nahore dejte skenovat 

Tak jsem to zkusil. Celé mě to proskenovalo našlo mě to několik desítek věcí, ale v seznamu zbytkových souborů jsem nenašel nic o Visual Basic to vypadá, že nebyl ještě odstraněn, že ho tam mám někde
A jak vite ze tam jsoubrians píše:Ale po odinstalaci tam zůstali stejně nějaké zbytky

Dobře tak je smažu. Naběhne mě, pak systém windows? Po jejich odstranění?vyosek píše:A jak vite ze tam jsoubrians píše:Ale po odinstalaci tam zůstali stejně nějaké zbytkyResp. kdyz o nich vite, proc je nesmazete
Tot otazka, nevim co vse budete odstranovat...Urcite bych si predtim udelal bod obnoveni
A mozna blba otazka, proc ten "kompletni" uklid kdyz vse budete instalovat znovu
A mozna blba otazka, proc ten "kompletni" uklid kdyz vse budete instalovat znovu

Jen ty poškozené dll knihovny potřebuju odstranit. A nainstalovat je znova ovšem jestli to nějak půjdevyosek píše:Tot otazka, nevim co vse budete odstranovat...Urcite bych si predtim udelal bod obnoveni
PS: takže nejdou odstranit je tam nějaká ochrana proti zápisu
Ja bych udelal novou instalaci a pokud bude s produktem nejaky problem, tak sup na technickou podporu...
Nemáte nějaký konkrétní odkaz na technickou podporu?vyosek píše:Ja bych udelal novou instalaci a pokud bude s produktem nejaky problem, tak sup na technickou podporu...
Tech.pod v českém jazyce není?
visual basic je primo produktem microsoftu, ne? Takze se obratit primo na jejich support https://support.microsoft.com/oas/defau ... redirect=1
Tak děkuju zkusím to 

Neni zac, pak napiste jak jste dopadl...