Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

pomoc s výberem

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ryder3.0
5. stupeň - BAN
Kontaktovat uživatele:

pomoc s výberem

#1 Příspěvek od Ryder3.0 »

Zdravíčko, potřeboval bych poradit jaký prográmek si do pc nainstalovat proti havěti. Už asi druhý rok používám Aviru(krom toho, že se jí nechce autoupdate tak je v poho) ale na malware a ostatní méně závažné havěti nestačí. Mám změnit antivirus(jestli ano na jaký) a nebo si mám k aviře doinstalovat nějáký antispyware či něco podobného, děkuji.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: pomoc s výberem

#2 Příspěvek od Rudy »

Také zdravím!
Můžete použít Avast free: http://www.avast.com/cs-cz/free-antivirus-download . Ten má zabudován antispyware. Bohuže má vyšší nároky na systémové prostředky, takže není vhodný pro slabší stroje. Popřípadě k Aviře doinstalujte SpywareTerminator: http://www.spywareterminator.com/cs/dow ... nload.aspx .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Ryder3.0
5. stupeň - BAN
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Ryder3.0 »

Jojo hlavně, aby si mezi sebou ty prográmky neškodily. Jinak hlavně, že budu mít odteď ještě víc chráněný pc než dřív. Ptát se tě co používáš ty za prográmky je asi nesmysl, určitě jedeš na linuxu nebo něčem podobnym. Ale aspoň mi řekni jakou ochranu bys zvolil ty.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Programy by si mezi sebou určitě škodit neměly. Zásada je, že na jednom systému nesmí být 2 rezidentní programy stejného druhu (2antiviry, antispy, firewally). Na čem jedu: Win2000SP4 a ochrana AV Avira a Superantispyware bez rezidentu na občasný sken. To mi stačí ke štěstí. :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

james008
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od james008 »

Ja bych treba aviru nerusil, pokud bych na ni byl navykly, jen bych tam pustil jednou tydne treba AVP Tool a Spyware Terminatora. :-)
Pouze pokud bych mel mail klienta (outlook, thunderbird atd), tak bych volil neco jineho, napr. avast. Avira je dobra, tezko najit na trhu neco co ma lepsi detekcni schopnosti, co se tyce tech nehrubsich potvor...a zaroven to je zdarma.
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Jsem v >>Obrázek :-)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net

KEO
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#6 Příspěvek od KEO »

Rudy píše:Programy by si mezi sebou určitě škodit neměly. Zásada je, že na jednom systému nesmí být 2 rezidentní programy stejného druhu (2antiviry, antispy, firewally). Na čem jedu: Win2000SP4 a ochrana AV Avira a Superantispyware bez rezidentu na občasný sken. To mi stačí ke štěstí. :)
Tu Aviru by som na Win2K praveze zrusil. Prave pre ten Windows 2000, pretoze Avira uz oficialne tento system nepodporuje. Niektore starsie verzie este chodia na tomto systeme, ALE po aktualizaciach byva niekedy problematicka ich funkcnost.

Inak je Avira dobry AV, ale uz by to chcelo novsi system.

EDIT JAMES: DOdelana citace, neb nebylo patrne na co uzivatel reaguje a vypadalo to ze na puvodni dotaz, coz bylo skodlive :-) ;-)
Čínske príslovie: Víno pi z pohára, vedomosti z veľkej čaše.---Hebbel: Často je treba väčšej odvahy k tomu, svoj názor zmeniť, než za ním pevne stáť.---Konfucius: Mudrc hľadá všetko v sebe, nerozumný človek všetko v druhom.---Edison: Nie je múdry ten, kto veľa vie, ale ten, kto vie, čo je treba.---Plutarchus: Nepotrebujem priateľa, ktorý prikyvuje na všetko, čo poviem. Môj tieň sa kýve častejšie.---Wang Čchung: Ak sa začneš učiť, poznáš, ako málo vieš. Ak začneš učiť iných, poznáš, aké je to ťažké poslanie.--- Michelangelo: Dokonalosť spočíva v maličkostiach, cez to všetko, nie je dokonalosť maličkosťou.---Seneca: Rozumný je ten, kto skôr premýšľa, než uverí.---O.Wilde: Starci všetkému veria. Muži o všetkom pochybujú. Mladí všetko vedia.---Konfucius: Dobrý liek chutí horko, dobrá rada drása dušu.

Odpovědět