Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Netgate Register Cleaner

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mozitron82
Návštěvník
Návštěvník

Netgate Register Cleaner

#1 Příspěvek od mozitron82 »

Dobré ranko,chtěl bych se zeptat.Bežně používám prográmek CCleaner a jsem s ním velice spokojeny.Dnes jsem jej opět použil a žádné chyby v registrech nenašel.Posleze jsem poprve použil dotyčný Netgate Register Cleaner a ten mi našel docela hodně chyb,nechal jsem je tedy jim opravit.Zmizel mi z plochy zástupce jedne hry,ale budiž,dal jsem jej manuálně zpět.A navíc když jsem pak dal opět analýzovat registry CCleanerem,znovu další nové chyby,dal jsem tedy opět opravit.Po vypnutí a zapnutí PC se opět po analýze CCleanerem stejné chyby objevily.V čem by mohl být háček?Žebych nechtíc smazal něco důležitého pomoci Netgate?

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

Re: Netgate Register Cleaner

#2 Příspěvek od cernohous13 »

Zdravím a odkazuji - http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... hodnoceni/

Já bych se ho bál a navíc v 15denní trialce nemusí mít spuštěny některé funkce.
Buď spokojený s prací Ccleaneru - je dlouhodobě prověřený a bezpečný :wink:
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

mozitron82
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od mozitron82 »

Vždy mi rádcové fora poradili výborně,tak raději zůstanu u CCleaneru.Chtěl jsem jen vyzkoušet něco jiného.Dnes jsem zkontroloval registry jestli to opět nahodí chyby jako včera ale kupodivu nic.Kdoví,ale každopádně musím napsat,že PC malinko lépe reaguje a internetový prohlížeč taky.V každém případě bych se chtěl omluvit za můj předposlední vložený příspěvek z 28.května.Já jsem nechtěl poradit ohledně hry,proč mi nejede,ale ohledně toho proč program přestal pracovat.Ale to nic,už je to vyřešeno.

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od cernohous13 »

Pokud chci vyzkoušet podobné programy, mám udělanou čerstvou zálohu systému a když už si něco dodrbu, přemydlím systém ze zálohy. :wink:

a my jsme tady i příště :fez:
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

Odpovědět