Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

problém s hernou myškou

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
saiyan
Návštěvník
Návštěvník

problém s hernou myškou

#1 Příspěvek od saiyan »

zdravím. mám problém s usb hernou myškou Trust GXT 14S (item no 16550) - aj po nainštalovaní z priloženého cd/drivera mi myška nefunguje korektne, seká, ak robím rychle pohyby kurzor ani neviem kde sa nachádza, akurát pri strašne pomalých pohyboch trocha funguje. doteraz som používal obyčajnú PS2 myšku a odhadujem že je to spôsobené usb vstupom, ktorý ja mám 1.0 a myška bude kompatibilná s usb 2.0
Bude to tým?
SSDD

j3šť3r
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: problém s hernou myškou

#2 Příspěvek od j3šť3r »

Zdravim.
Na strankach vyrobce se v dokumentaci pise jen o USB, tak tady by problem byt nemel. Nejprve bych radsi vyloucil zavadu, jestli mate moznost, tak mys vyzkousejte v jinem pocitaci.

Jeste muzete v ovladacich panelech > mys > moznosti ukazatele zkusit vypnout "zvysit presnost ukazatele". A kdyz uz jste tady, tak si pohrajte i s rychlosti mysi.

Dalsi vec, ktera obcas pomuze (zvlast v pripade sekani), je zvetsit buffer pro mys.
Otevrte poznamkovy blok (start > spustit > napiste notepad a odentrujte) a vlozte tam:

Kód: Vybrat vše

REGEDIT4

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Mouclass\Parameters]
MouseDataQueueSize=0xC8
ulozte na plochu jako "mys.reg" (ulozit jako typ vsechny soubory), spustte, potvrdte zapis do registru a restartujte.

saiyan
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od saiyan »

Spravil som presne podľa toho návodu,ale nič sa na myške nezlepšilo. Naopak nejako mi to pribrzdilo chod pc pomalšie sa otvárajú okná,aplikácie..
SSDD

j3šť3r
Přítel fóra
Přítel fóra

#4 Příspěvek od j3šť3r »

Zvlastni, takhle by se to chovat nemelo. V tom pripade bych vratil buffer na puvodni hodnotu:

Kód: Vybrat vše

REGEDIT4

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Mouclass\Parameters]
MouseDataQueueSize=0x64
(ulozit do souboru mys.reg, postup jako u predchazejiciho).

Nechal by proverit pocitac na breberky - vlozte log z RSIT do http://www.viry.cz/forum/viewforum.php?f=30.
Sem mi radsi dejte odkaz na to tema, treba z toho neco vyctu (zpomaleni systemu - a podobne chovani mysi - muze zpusobovat i fragmentace, zvlast nepriznivy vliv na slabsich sestavach se projevuje u rozsekaneho odkladaciho souboru).
A jeste jeden dotaz - byla mys otestovana nekde jinde ?

Zamčeno