Moc prosím o radu nějakého odborníka, už opravdu nevím kde se ptát a zda mi vůbec někdo bude umět pomoci.
Zda existuje nějaká možnost jak opravit pravděpodobně poškozené (i když dost možná zničené

Už pár let hodně cestujeme a taky hodně fotíme, pořídili jsme si nový foťák a k němu za velmi levné peníze “ kvalitní “ no name značku SD kartu z Bankoku . . . – SD HC class 6 32 GB – prostě zmetek.
A vydali jsme se na vlastní pěst do Maroka . . . .
Jelikož nás nikdy dříve technika ani paměťová karta nezklamaly tak jsme si naivky nevzali náhradní SD kartu – protože tahle je přece obrovská a náhradní potřebovat nebudeme . . . . . bohužel je právě tato SD karta pravděpodobně vadná už z výroby

Cca 150 fotek se nafotilo - ty máme- ale pak se další fotky začaly přepisovat – po vyfocení se fotka ukázala, po vypnutí a zapnutí foťáku se však ukázala jen poslední fotka a ty před ní měly otazníček a nešly zobrazit – a takhle dále, vždy existovala poslední fotka a přibývalo nezobrazitelných otazníčků . . . jelikož jsme byli v místech mimo civilizaci, sehnat někde náhradní karu SD bylo bez šance, tak jsme usoudili že když se před tím než se z ní stal otazníček fotka ukázala, tak na kartě ty fotky existují a nějak je potom z ní dostaneme . . .
Doma jsme zjistili následující – cca 150 fotek máme, zbytek cca 500 fotek nejde otevřít, hlásí to chybu.
Všechny fotky, včetně poškozených, jsme fotili ve formátu RAW (CR2) takže se to mimo RAW ukládalo také v JPG. Všechny poškozené fotky mají svou reálnou velikost (každá jinou takže se nejedná stále o jednu přepisující se fotku). Jsem naprostý laik ale když kouknu na zdrojový kód JPG nebo RAWu tak to vypadá že fotkám chybí hlavička . . . kdybych věděla jak na to tak jednu po druhé ručně přepíšu , za ty vzpomínky mi to stojí . . .
SD kartu jsem projela všemi volně dostupnými programy na obnovu poškozených dat – bezúspěšně, kartu jsem odnesla do firmy která se zabývá pouze obnovou dat - Lama expert (dle jejich stránek jedna z nejúspěšnějších u nás) ale tam se jim také nepovedlo nic vytáhnout

Nicméně stále doufám že budou nové a nové zkušenosti a někdo mi snad někdy dokáže poradit jak ty fotky obnovit, bylo to obrovské dobrodružství a spousta vzpomínek o které nechci přijít . . .
Proto moc a moc prosím kohokoliv o radu co s tím, třeba i postup jak ručně přepsat zdrojový kód – cokoliv.
Předem všem děkuji za jakoukoliv radu . . . byla bych vám opravdu velmi vděčná . . .