Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Panel Nvidia

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mario22
4. Stupeň Varování

Panel Nvidia

#1 Příspěvek od mario22 »

Zdravim..mám už starší graf. kartu Nvidia Geforce 8500 GT...nyni jsme z jejich stranky nainstaloval update teto karty a ted když si spustim nastavení tak vše je OK, ale jakmile zavřu toto nastavení skočí mi chyba: Program Nvidia control panel application přestal pracovat..Nevite nekdo co to zpusobuje??Mam Win Vista 32 bit..Děkuji

Mc_Murphy
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

Re: Panel Nvidia

#2 Příspěvek od Mc_Murphy »

Z jednoho nejmenovaného fóra jsem vyčetl, že tyto problémy způsobují nové ovladače grafických karet NVIDIA. Celkem jednohlasně se doporučuje je okamžitě odinstalovat a vrátit se ke starším a funkčním verzím. Takže to samé bych doporučil i já Tobě. Jak píšeš - máš starší grafickou kartu a tím počítám i starší počítač, proto bych u nejnovějších upgradů vždy počítal s tím, že může být problém. Sám mám dva takové a vím, že to nejnovější nemusí být vždy zrovna to nejlepší.
;)

Třeba bude mít ještě někdo jiný názor, či řešení. :)
Obrázek-Obrázek
Obrázek-Obrázek

• ... I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me love, I've found my identity, found my identity.

I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me hope, I've found my identity in Christ...

Odpovědět