Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zesedne obrazovka a pocitac prestane reagovat !

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
xavierx
Návštěvník
Návštěvník

Zesedne obrazovka a pocitac prestane reagovat !

#1 Příspěvek od xavierx »

Zdravim potreboval bych poradit ohledne sveho pocitace mam hp presario cq50 a po asi 4 letech se me zaclo dit nasledujici. Neni to pravidlo ale z 90% se me stane ze kdyz si prohlizim online videa ve full screen modu tak mi zesedne zcerna nebo zezelena obrazovka. V tu chvili mi pocitac prestane uplne reagovat i na ctrl + alt + delete pomuze jen Tvrde vypnuti .... Schvalne sem zkousel se divat na ty same videa bez ful screen jen zvetseny ctrl + kolecko mysi :) a nic vse jelo v poradku . No proc to sem pisi ted se me to zaclo dit i u her typu Warcraft 3 nejdriv mi to delalo jen v nejakych mapach ted uz ve vsech ! proto sem zavrhl flash :/ Za kazdou radu predem dekuji ..

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Zesedne obrazovka a pocitac prestane reagovat !

#2 Příspěvek od Rudy »

Také zdravím!
Zkuste reinstal ovladačů grafiky, případně klikněte pravým myšítkem do obrazu videa>nastavení>vypnout hw akceleraci.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět