A ještě dotaz... K čemu je Windows Defender dobrý? Nikdy mi nic nenašel a jen obtěžuje tabulkami.
A taková věta k zamyšlení. Je pro běžného uživatele dnes antivir vůbec k něčemu?
Díky za rady

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři
Takže WinDef můžu s klidným svědomím odstranit a nahradit...?Rudy píše:...WinDef skutečně nedoporučujeme. Je to antispy, který lze snadno nahradit jiným, např. SpywareTerminatorem...
Zkuse jej odinstalovat a 1 den na tomhle PC pracovat. Když jsem ho používal, taky bych se za to bil. Žel opak je pravdouPeters56 píše:Mám Kaspersky 2011 na 5,5 roku starém noťasu a nic mi nezpomaluje ani nebrzdí. Na tomto stroji už ho mám druhý rok.
Ano, můžete. Vyberte si po kliknutí na odkaz v mém předchozím postu.Say píše:Rudy píše:
...WinDef skutečně nedoporučujeme. Je to antispy, který lze snadno nahradit jiným, např. SpywareTerminatorem...
Takže WinDef můžu s klidným svědomím odstranit a nahradit...?
No ale to by jsi na PC nemohl mít žádný AV, protože každý zpomaluje chod PC. Jinak co se týká konfigurace tak mámSay píše:Zkuse jej odinstalovat a 1 den na tomhle PC pracovat. Když jsem ho používal, taky bych se za to bil. Žel opak je pravdouPeters56 píše:Mám Kaspersky 2011 na 5,5 roku starém noťasu a nic mi nezpomaluje ani nebrzdí. Na tomto stroji už ho mám druhý rok.![]()
Co se statů týče: i5, 4GB RAM, 640GB HDD, GeForce 420M.
Naprosto trefně řečeno.Peters56 píše:No ale to by jsi na PC nemohl mít žádný AV, protože každý zpomaluje chod PC.
Myslím si, že to bude cílené... asi agenti z AAVC (Anti Anti-virus Company).Pavuk29 píše:Zaujimave, s akou pravidelnostou sa cas od casu objavi takyto topic...
Zhutnim tvoj prispevok: kazdy prehana, aby ho brali vazneeagle2000 píše:Myslím, že Say písal iba o spomalovaní ako takom, aj to v prípade Kaspersky....nie, že Avast spomaluje drasticky PC. Koniec koncov taká môže byť jeho skúsenosť...holý neoverený nezmysel...ok. Samozrejme zase klasika, AVG = jednoznačne pojem zaťaženie systému. Tu už sa zrazu nejedná o akýsi neoverený nezmysel o spomalovaní v prípade ak by si hodil na jeho zostavu AVG ? tým nevravím, že s AVG budete "lietať".
90% planých poplachov Avira, autor to samozrejme prehnal, aby sa jeho názor na Aviru bral vážnejšie, je to niečo podobné ako keď mnohí vrátane radcov tu, povedia o AVG " nepochytá takmer vôbec nič" čo si osobne myslím zodpovedá číslu tak 10 - 20 %, čo je presne taká istá blbosť ako tých 90 % poplachov u Aviri.
Nebrať vždy všetko doslovne...hneď ak by, ide len o jeho skúsenosť ktorá môže byť samozrejme mylná...
Souhlasím. Tohle ale nedělá nikdo z týmu. ESET patří v těchto zeměpisných šířkách k tomu lepšímu, co máme.graupel píše:ESET Smart Security 5 - z mojich skúsenosti je najlepší a vôbec mi nespomaľuje PC a z hľadiska detekcie je tiež výborný a to aj napriek tomu, že niektorí na tomto fóre ho opľúvajú.
Asi jsi nesprávně pochopil naši snahu donutit uživatele k náhradě ESETu nějakým free AV v případě, že je cracknutý.graupel píše:ESET Smart Security 5 - z mojich skúsenosti je najlepší a vôbec mi nespomaľuje PC a z hľadiska detekcie je tiež výborný a to aj napriek tomu, že niektorí na tomto fóre ho opľúvajú.
Souhlasím. Proto jsem uvažoval o jeho komplením vyřazení.Peters56 píše:No ale to by jsi na PC nemohl mít žádný AV, protože každý zpomaluje chod PC.