Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Proces pri kterym mi zmrzne PC
Moderátor: Moderátoři
-
- Návštěvník
Proces pri kterym mi zmrzne PC
ahoj potreboval bych radu mam jeden programek ktery kdyz zapnu zacnou se mi delat masivni laggy tak jsem se chtel zeptat jestli by na ten programek slo nejakak vyzrát dik. 

Re: Proces pri kterym mi zmrzne PC
Zdravim a pekny den preji
Jak mame vedet na jaky program vyzrat, kdyz nevime jeho nazev 

-
- Návštěvník
http://www.elitepvpers.com/forum/metin2 ... -fish.html M2Fish ale myslim ze me stim poslete nekam vyuziva 100% pocitace u kamarada se nic nedeje zadny laggy
Tak jaksi usudne sam, ze podpora hackovaciho program na antivirovem foru by byla jaksi blbost a proti samotne logice fora 

-
- Návštěvník
jj jen me zajimalo jestli by neslo nastavit aby se procesy nesekali
Tak ono zrejme ten hack program vytezuje cpu a proto se sekaji i ostatni, ale jak jsem psal, pomoc s timhle u nas nehledejte 

- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Jsi si jistý, že máte s kamarádem stejnou HW sestavu?webgames201 píše:http://www.elitepvpers.com/forum/metin2 ... -fish.html M2Fish ale myslim ze me stim poslete nekam vyuziva 100% pocitace u kamarada se nic nedeje zadny laggy
A jak už tě kolega upozornil, zde nedostaneš radu ani na hry, natož na cracky - na to jsou odborníci jinde

Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
Spis bych videl problem v SW.
Osobne mi hacky/trainery/boti nevadi (tedy krome toho, ze uz z principu se jedna vysoke bezpecnostni riziko), az na jednu vyjimku a tou jsou prave onlajnovky - prave tyhle, s prominutim, prasarny kazi hru ostatnim.
A jeste musim upozornit, ze velka cast podobnych hracek je klasicky spyware. Nerikam, ze vsechny, videl bych to tak 50:50. Naslapane postavy z MMO her jsou celkem lukrativni zbozi. Kdyz se nekdo dostane k uctu + heslu, tak v lepsim pripade najdete "jen" vyluxovany inventar.
Osobne mi hacky/trainery/boti nevadi (tedy krome toho, ze uz z principu se jedna vysoke bezpecnostni riziko), az na jednu vyjimku a tou jsou prave onlajnovky - prave tyhle, s prominutim, prasarny kazi hru ostatnim.
A jeste musim upozornit, ze velka cast podobnych hracek je klasicky spyware. Nerikam, ze vsechny, videl bych to tak 50:50. Naslapane postavy z MMO her jsou celkem lukrativni zbozi. Kdyz se nekdo dostane k uctu + heslu, tak v lepsim pripade najdete "jen" vyluxovany inventar.
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
HOWGH!
Doporučení:
> Podpora fóra <

> Podpora fóra <