Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Windows 7 - Náhly vypadek Zvuku
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Windows 7 - Náhly vypadek Zvuku
dobrý den. mám problem s W7 Profesiona. před 3 hodinama jsem zapnul PC a od té doby se snažim rozchodit zvuk u počítače. . naposledy co jsem udelal tak byla aktualizace systému a potom my už zvuk vubec nešel. nevim čim to muže byt ale nechce se my načist ani mikrogon a ani reproduktor. nevim teda jesli to bude v software nebo hardware. ale domnivám se kdyby byla porucha v hardware tak by to tam melo porad najite ty defaultni ovladače a nepsalo by to jenom: žadne zařizení nebylo jaito.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Windows 7 - Náhly vypadek Zvuku
Zdravím!
Nejprve reinstalujte ovladače zv. karty.
Nejprve reinstalujte ovladače zv. karty.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Tak jsem provedl Reinstalaci ovladače. nejdříve jsem dal verzi co byla přidana k PC a potom stahl i novějši ale pořád to nereaguje.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Koukněte do správce zařízení, zda není u ovladačů nějaká výstraha.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte: