Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Dobrý den,
moc se v tom nevyznám,takže bych chtěl poradit.
Mám:
procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+ 2.21 Ghz
grafická karta:Nvidia GeForce 6100 nForce 405
Ale mám jen 1GB RAM,a chtěl bych 4GB,jenže nevím jaké vybrat
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Vaše zákl. deska podporuje RAM moduly DDRII na frekvencích 533/667/800MHz . Modul musí mít tedy tyto parametry (samozřejmě kromě příslušné velikosti). Pokud budou 2, měla by být dodržena zásada, aby měly stejnou provozní frekvenci a nejlépe od stejného výrobce. Doporučuji použít značkové moduly (např. Kingston, apod.).
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.