Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
huceni pocitace
Moderátor: Moderátoři
-
- Návštěvník
huceni pocitace
ahoj dostal jsem takovy problem... mel jsem pocitac pokoji sel perfektne nic se nesekalo a ani nehucel pri hrani dneska jsem ho prestehoval do obyvaku a kdyz jsem zapnul hru tak huci potreboval bych to vyresit tento problem dekuji..
Re: huceni pocitace
Ahoj, nejdřív bych zkusil zjistit co přesně hučí.
Zdravím, doplním virusáka ono takhle nadálku říct přesně co se tam stalo je docela těžké.
Pokud byl doteď v pohodě otevřel bych PC skříň a zkontroloval zda se některý ventilátor
při tom přesunu neuvolnil.
Když už tam budeš odstraň případný prach stlačeným vzduchem ze všech komponent.
Pokud byl doteď v pohodě otevřel bych PC skříň a zkontroloval zda se některý ventilátor
při tom přesunu neuvolnil.
Když už tam budeš odstraň případný prach stlačeným vzduchem ze všech komponent.
-
- Návštěvník
huci vetrak. rozdelal jsem skrin a nic uvolneneho nebylo a prach sem cistil pred tydnem.
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
vetrak moze hucat a nemusi byt vobec povoleny.. staci ked je vyoseny stred vetraku a on potom vibruje.. vo velkej otacavej rychlosti sa to prejavuje ako hluk.. skus zistit ci ti nevibruje vetrak.. ak ho uz mas vytraseny tak pomoze len vymena..webgames201 píše:huci vetrak. rozdelal jsem skrin a nic uvolneneho nebylo a prach sem cistil pred tydnem.
Radsej budem nenavideny za to co som, ako milovany za to co niesom!
<script src="http://h2.flashvortex.com/display.php?i ... 84_10_2_13" type="text/javascript"></script>
<script src="http://h2.flashvortex.com/display.php?i ... 84_10_2_13" type="text/javascript"></script>
Ešte doplním z čisto fyzikálneho hľadiska 
Ak máš v izbe koberec alebo pevnú podlahu, PC sa ničoho nejak moc nedotýkal a v obývačke máš plávajúcu podlahu, PC sa dotýka stola, alebo je na PC stole a podobne,,
tak vetrák spôsobuje slabé vibrácie ale rezonancia funguje
takže prostredie môže hluk tiež ovplyvniť, nakoľko môže zosilňovať alebo zoslabovať dané vibrácie...

Ak máš v izbe koberec alebo pevnú podlahu, PC sa ničoho nejak moc nedotýkal a v obývačke máš plávajúcu podlahu, PC sa dotýka stola, alebo je na PC stole a podobne,,
tak vetrák spôsobuje slabé vibrácie ale rezonancia funguje

Budovi píše:Ešte doplním z čisto fyzikálneho hľadiska
tak vetrák spôsobuje slabé vibrácie ale rezonancia fungujetakže prostredie môže hluk tiež ovplyvniť, nakoľko môže zosilňovať alebo zoslabovať dané vibrácie...

-
- Návštěvník
dekuju za typy pocitac je na plovouci podlaze a nejakym zazrakem se uz nic nedeje dik..