Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nejde aktualizace windows 7 service pack

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Bedlo
Návštěvník
Návštěvník

Nejde aktualizace windows 7 service pack

#1 Příspěvek od Bedlo »

Dobrý den už delší dobu mě trápí jedna nevšední věc která se začala oběvovat od té doby co vyšel service pack na windows 7.

Vždycky mi to aktualizaci stáhne,nainstaluje všechno funguje jak má do té doby dokud se nerestartuje pc a pak to píše u přihlašovací obrazovky,že se KONFIGURACE AKTUALIZACE SERVICE PACK NEZDAŘILA!

Tak to potom zase napíše vrácení změn a vše je při starém přihlásím se na účet a service pack není naistalován. Chybová hláška zní takhle: 800F0826

Obrázek

Už jsem zkoušel i nějákou tu přípravu na aktualizace od windowsu ale pořád nic

Taky jsem si tu aktualizaci už zkoušel i stáhnout do kompu a pak až nainstalovat a né to dělat přes windows update ale taky nic ! Pořád to samé

A nazávěr jěště co mi doporučil Microsoft přes jejich supr dupr stránky a to už jsem si vážně myslel,že si ze mě dělají srandu ... Mircosoftácké řešení

Řeknu vám,že už mě to začíná pořádně sr***

Budu rád za každou radu

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde aktualizace windows 7 service pack

#2 Příspěvek od Rudy »

Instalace ServicePacku je značný zásah do systému a měla by se instalovat na čistou instalaci, což je možné pouze při reinstalu systému. Patrně tomu brání něco, co máte v PC nainstalováno. Často jsou to drivery hardwaru. K řešení tohoto problému by bylo nejlepší kontaktovat tech podporu MS, kde by s tím měli mít zkušenosti.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět