Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Dvojí zobrazení oken
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Dvojí zobrazení oken
Dobrý den, nevím, jestli je to nějaká vada nebo ne, ale někdy se mi okna při startu W7 zobrazují dvěma způsoby:
- Přílohy
-
- Ploch 1.jpg (15.86 KiB) Zobrazeno 1245 x
Naposledy upravil(a) aw10 dne 13 črc 2011 09:26, celkem upraveno 1 x.
Re: Dvojí zobrazení oken
Druhý pak:
Vadí mi to první zobrazení, nevím proč to tak je, zkoušel jsem změnit přes PRAVÝ - PŘIZPŮSOBIT, ale změnit permanentně na ten druhý nejde, prosím, poradí někdo, co s tím?Re: Dvojí zobrazení oken
Hezké poeldne
Mysláte to prostřední okénki, jak je tam to dvojokno? Zkoušel jste ho rozkliknout, co se pod tím skrývá?

Mysláte to prostřední okénki, jak je tam to dvojokno? Zkoušel jste ho rozkliknout, co se pod tím skrývá?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data

Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Hezky den,
ja mam na mysli tu vizualni upravu oken ve W7 (rozdil mezi dvema obrazky, ktere jsem poslal)
ja mam na mysli tu vizualni upravu oken ve W7 (rozdil mezi dvema obrazky, ktere jsem poslal)
Zmenu priehľadnosti lišty môže mať na svedomí nastavenie efektov prostredia AERO ktoré sa špeciálne na notebookoch upravuje zvlášť pre prevádzku z batérie (pre šetrenie energie sa časť efektov vypína) alebo zo siete (neviem či máte notebook tak som to sem napísal)
a s tými tlačidlami neviem, idem to skúsiť pohľadať
a s tými tlačidlami neviem, idem to skúsiť pohľadať