Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

problém s instalací internetu - prosím spěchá

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Paulie0001
Návštěvník
Návštěvník

problém s instalací internetu - prosím spěchá

#1 Příspěvek od Paulie0001 »

Ahoj, todle se moc nikam nehodí, ale snad by mi někdo moh trošku pomoct.
mám kámoše, který používá router od Airlive WT-2000ARM. Potřeboval jsem mu poradit s port forwarding pro jednu hru, a potřeboval jsem aby se přihlásil ke svýmu routeru, ale neznal heslo. Tak sem mu poradil at 8sekund drží tlačítko REZET, čímž se mu restartuje heslo do původního.... Ale poté co to udělal, tak přišel o internet a už nevime co s tím, snažil sem se přes svůj internet najít několik návodů o jeho routeru a radit mu po telefonu ale nák nám to stále nejde. Použil jsem tyto návody:
http://www.airlive.com/products/WT-2000 ... Manual.pdf

http://www.sofos.sk/Prilohy/254070008001_0.pdf

tam píšou že reset tlačítkem se má nastavení rezetovat do továrního nastavení. Ale internet stále nechce naskočit, poradí někdo?
Převážně jsem se řídil podle prvního anglického návodu.
měli jsme kliknout na Quick Start -> Run Wizard -> pak jsme nastavili heslo , vybrali si časovou zonu, ale pak jsme měli nastavit typ připojení. tam měl na výběr ze 4 možnosti - Dynamic IP, static IP, bridge mode, PPPoE/PPPoA a tam jsem nevedel co mu mám poradit :/

heh vím že to je trošku napsaný jako guláš ale nevíte náhodou někdo co s tím? nevím co mu mám poradit

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s instalací internetu - prosím spěchá

#2 Příspěvek od sudanec »

Dobry den,
router je potrebne nastavit podla toho, aky ma internet. Teda, ak neviete, treba udaje ziskat od poskytovatela pripojenia; bud budu v zmluve o poskytovani pripojenia alebo mu treba zavolat.
Obrázek

Odpovědět