Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

ESS vs NOD32

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
hunter10
Návštěvník
Návštěvník

ESS vs NOD32

#1 Příspěvek od hunter10 »

Dobrý den,

chystám pár změn ohledně zabezpečení počítače a rád bych znal profesionální názor.

Doposud jsem používal kombinaci Avast! Home edition a Spyware Terminatora, ale chystám se přejít na ESET a k tomu se už pojí má první otázka.

Vidím, že k dostání jsou dva produkty od společnosti ESET a to ESET Smart Security a NOD32 antivirus. Rád bych věděl v čem je rozdíl a co je lepší, jde mi o komplexní ochranu, prevenci a spolehlivost samozřejmě. Ochranu jak internetu, mailu tak i HDD. Co radíte?

Další věc je ta, že se chystám změny provést jak na PC, tak na netbooku s Windows 7 Starter a HW 1GB RAM, Intel Atom 1,66GHz, 512Kb Cache. Nebude nic z toho ESETU vadit a neměl bych radši zůstat u Avastu se Spyware Terminatorem?

Diky za rady a názory
Hunter

reset1
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Re: ESS vs NOD32

#2 Příspěvek od reset1 »

Dobrý den, vysvětlím Vám rozdíl mezi ESS a NODem.
Eset Smart Security je komplexní ochranný balíček (antivir, antispyware, firewall a antispam).
Zatímco NOD je jen antivirus.
Takže pro Vás je vhodný Eset Smart Security, když vyžadujete komplexní balíček.
Na stránkách esetu:
http://www.eset.cz/cz/stahnout/domacnosti/
Můžete stáhnout a vyzkoušet 30 denní zkušební verzi a uvidíte :bye:

Márty84
VIP
VIP

#3 Příspěvek od Márty84 »

Dobry vecer :)

Hlavni rozdil mezi tim, co pouzivate ted, a tim, na co se chystate je to, ze nyni mate ochranu zdarma, kdezto ESET si musite pekne zaplatit (nehodlate ho doufam cracknout :lol: ). A to jak Smart Security, tak i cisty NOD32 antivirus. A kdyz uz tedy hodlate platit, stoji za zvazeni, jestli by nebylo lepsi poohlednout se jinam.
Konkretne mam na mysli Norton Internet Security, nebo Kaspersky Internet Security. Tyto dva patri dlouhodobe k naproste spicce. Oba jsou kompletni baliky, tejne jako Eset Smart Security. Nevim jak to vychazi cenove, nehledal jsem, ale kvalitou jsou jiste o tridu vyse. Jinak se mrknete treba tady http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=6152 a vybirejte :)
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

hunter10
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od hunter10 »

Norton mi teda vyloženě nesedl, měl jsem ho v netbooku nainstalovaný jako 30 denní zkušební (reklamní) verzi a po týdnu se poroučel.

Díky za odpovědi jdu vyhodnocovat.

reset1
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od reset1 »

Vyzkoušejte některý z dvojice Avira, nebo Avast.
Uvidíte sám třeba Vám zrovna jeden z nich sedne :wink:

motji
VIP
VIP

#6 Příspěvek od motji »

A nebo zkuste ještě KIS - Kašpersky internet security. Patří mezi ty nejlepší, stejně jako Norton.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Odpovědět