Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
qooqlle.com a náhodné spouštění kalkulačky a kláves
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
qooqlle.com a náhodné spouštění kalkulačky a kláves
...
Naposledy upravil(a) nuffdome dne 25 kvě 2011 14:57, celkem upraveno 6 x.
Re: qooqlle.com a náhodné spouštění kalkulačky a kláves
Zdravim a pekny den preji
Kdyz si crackenet antivir, tak se nedivte, ze se Vam tam dostane havet
Takze co s tim nelegalnim NOD32 udelame

...
Naposledy upravil(a) nuffdome dne 25 kvě 2011 14:57, celkem upraveno 1 x.
Dle pravidel fora (viz zde a a zde bod c.3 ) se vsak nelegalnim SW nezabyvame, jelikoz nelegalni programy jsou vetsinou zdrojem haveti. Navic tim porusujete i autorska prava
, pachate trestny cin a ten jako takovy nebude nasim forem podporovan. Uvedomte si, ze jste na bezpecnostnim foru - podpora warezu (zvlaste bezpecnostnich programu) by byla zcela proti logice fora
Obstarejte si proto legalni ochranu Vaseho PC (antivir), pote sem vlozte novy log z RSITu a CKScanneru - viz nize.
Osobne Vam doporucuji Avast, Aviru ci MSE. Prehled antiviru mate ZDE.
Log z RSITu - viz muj podpis
Stahnete na plochu CKScanner
, pachate trestny cin a ten jako takovy nebude nasim forem podporovan. Uvedomte si, ze jste na bezpecnostnim foru - podpora warezu (zvlaste bezpecnostnich programu) by byla zcela proti logice fora Obstarejte si proto legalni ochranu Vaseho PC (antivir), pote sem vlozte novy log z RSITu a CKScanneru - viz nize.
Osobne Vam doporucuji Avast, Aviru ci MSE. Prehled antiviru mate ZDE.
- Spustte a kliknete na Search for files
- Po dokonceni skenu kliknete na Save List to File a nasledne OK
- Na plose se Vam vytvori log s nazvem ckfiles.txt, jeho obsah mi sem vlozte
...
Naposledy upravil(a) nuffdome dne 25 kvě 2011 14:57, celkem upraveno 2 x.
Ono ani ty windows moc legalnostni nevoni ze

Ze z uvodniho postu umazete ty cracky na NODa Vam opravdu nepomuze

...
Naposledy upravil(a) nuffdome dne 25 kvě 2011 14:57, celkem upraveno 1 x.
Crack od NODu jste odstranil editaci - nebo snad jsem si jej vymyslel
Navic Vase slova snad jeho nelegalnost tez potvrzuji
My tu lidem pomahame, pokud dodrzuji urcita pravidla naseho fora - pokud tak nehodlate ucinit, mate holt smulu a pomozte si jak umite. Pokud se Vam muj postup nelibi, muzete kontaktovat Rudyho, coz je admin webu a podat na me stiznost.
Ja si tu nehojim mindraky, pravidla fora nejsou pouze muj vymysl - je to shoda gremia moderatoru a adminu...
Jak jsem psal, uzivatelum radi pomahame za splneni urcitych podminek danych pravidly fora.
Crack na legalnost windows je tez patrny.nuffdome píše:Dostal jsem pc uz s touto verzi, akorat jsem aktualizoval ten hledac klicu. ...na licenci bohuzel nemam
My tu lidem pomahame, pokud dodrzuji urcita pravidla naseho fora - pokud tak nehodlate ucinit, mate holt smulu a pomozte si jak umite. Pokud se Vam muj postup nelibi, muzete kontaktovat Rudyho, coz je admin webu a podat na me stiznost.
Ja si tu nehojim mindraky, pravidla fora nejsou pouze muj vymysl - je to shoda gremia moderatoru a adminu...
Jak jsem psal, uzivatelum radi pomahame za splneni urcitych podminek danych pravidly fora.
Tak vy tam nevidíte cracklý Windows?nuffdome píše:Poradite mi, nebo tu budete placat nesmysli ohledne legalu a hojit si mindraky..
Jeste si prosim prectete nazev threadu. Nevidim tam crack nodu,windowsu pomoc... Tema neni lagal/nelegal tak prosim k veci.
A tohle je asi simulátor akvarijních rybiček, že?
A log jste upravoval proč asi? Kvůli překlepům?c:\windows\system32\wgacracked.txt
Přečtěte si pravidla, napravte stav a nehádejte se.
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Dobre kolegotuvok07 píše: A tohle je asi simulátor akvarijních rybiček, že?
tuvok07: Vy se naucte cist nez neco zacnete kritizovat, jen se podivejte na tu citaci jestli vam to schvalne dojde 
Dale, pocitac je nedavno koupeny pres inzerat, tak nemohu vedet co v nem je a co neni. Ten textovy soubor znamena ze je nelegalni windows?
Tak podle zdejsich pravidel mazu ty cracky a davam novy log..
Dale, pocitac je nedavno koupeny pres inzerat, tak nemohu vedet co v nem je a co neni. Ten textovy soubor znamena ze je nelegalni windows?
Tak podle zdejsich pravidel mazu ty cracky a davam novy log..
smazani cracku z nelegalniho windows legalni neudelate...
to ovsem neni nas problem, ze Vam nekdo prodal PC s cinknutymi windows...
to ovsem neni nas problem, ze Vam nekdo prodal PC s cinknutymi windows...
.
Naposledy upravil(a) nuffdome dne 25 kvě 2011 14:58, celkem upraveno 1 x.
Nedodrzujte pravidla fora --> neporadime - to uz jsem Vam psal...
Asi ano, spletl, warez forum je jinde...
Ja myslim ze to tu muzem
Asi ano, spletl, warez forum je jinde...
Ja myslim ze to tu muzem

Přispějete na provoz fóra?