Sklamala jsem se v antivirusu AVAST,ESET a mam spatne zkusenosti aj ze spywarem terminator.Vsechno jsem odinstalovala pryc.
Nainstalovala jsem do pc sestavy cesky COMODO Internet security /antivirus a firewal/premium verze 5.4
Nainstalovala jsem dalsi produkt Ad-Aware Internet security free verze bez stitu
Nainstalovala jsem aj Malware Bytes tez jako free verze bez stitu
-Vypnula jsem windows integrovanu branu firewal na 7 hlavni duvod:prej neni dobre, aby v pc sestave bezeli 2 stity spomaluje to pocitac je to pravda nebo ne?nebo je to jedno nevim tady co mam delat a co se mi doporucuje-
Ad-Aware a malware bytes pouzivam jednou za cas na jednorazovku a hluboky sken nemaji stity, ale po aktualizaci virove databaze tyhle programy pouzivam jenom 1x za mesic, jinak porad je v provozu COMODO
Comodo se mi zda byt velice dobry antivirus ze stitem, hlavne me zajima vas nazor a doporuceni co jsem udelala spatne co nastavit a co odinstalovat pryc
Na procisteni pc sestavy pouzivam Windoes 7 manager a hned po ni jde progra C-Cleaner,k tery odstranuje zbytky a bordel ze 7
Pomuze mi nekdo prosim vas, hledam nekoho kdo si najde pro me cas a pomuze mi na moje otazky najit ty spravne odpovede, abych mela jistotu ze mam dobry tip a spravne doporuceni

Tady jsou otazky:
--------------------
-Kde najdu v pc sestave na 7 x64 stahnute nainstalovane virove databaze comodo ma 98 mb virove databaze a ad-aware kolem 58 mb, chtela bych si tyhle slozky definice virove databazi zazalohovat v posledni dobe jsem v rezimu OFF a malokdy se dostavam ted na internet
-Je dobra kombinace kdyz pouzivam Windows-7 manager a C-Cleaner?ne najednou pouzivam je postupne pri spusteni a udrzby pocitace
-Udelala jsem dobre kdyz je integrovana brana firewal na 7 vypnuta?Comodo ma stit a nejsem si jista zda muzou bezet dva stity v systemu nebo staci jeden kuli zatezi.Co by jste mi doporucili?
-Je dobra kombinace Comoda,Ad-Aware a Malware bytes v pc?/spoustim je po jednom ne naraz/
Jakekoli dalsi tipy nebo opravy diky vasim nazorum a prehledum budu v budoucnu pouzivat za coz jsem vam predem velice vdecna a byla bych nerada, kdybych neco spatnyho udelala, proto se ptam a zalozila jsem tenhle topic, abych se s vama mohla poradit

-Predem vam dekuji za vasi pomoc a uvitam s potesenim vase odpovede a nazori popripade vase tipy :-)Ale snad jsem spatne neudelala prej comodo je spicka antivirus a ad aware tez