Lidi, potřeboval bych rychlý help. Má někdo zkušenosti s tímto programem? Mě to přijde jako nějaký podfuk (už jen proto, že to má snad všude napsáno, jak je to skvělé, Mrkvosoft certified gold partner, McAfee tested! a v neposlední řadě "LIKE US ON FACEBOOK!!").
Takže, jak moc špatný nápad je tahat přes to updaty?
Nevím, nezkoušel jsem to. Já sháním ovladače vždy jen na webech výrobců daného hw a v případě staršího hw na driverguide.com. Z doslechu vím, že podobné věci někdy nedokáží najít to, co vlastně hledáme. není to jediná utilita svého druho a všechny fugují na stejném principu: načtení hardwaru, jeho ovladačů, porovnání s aktuální nabídkou výrobců, příp. stažení a instalace. Hardwaru jsou tisíce různých komponent, takže osobně pochybují, že by nějaký takový sw se ani jednou nezmýlil. Samozřejmě může existovat i podvodná utilita tohotu druhu, i když jsem se s ní dosud nesetkal. Za mne tedy: NEBRAT!
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Já souhlasim, dělám to podobně.. pouze jedna osoba blízká, mi ho nehorázně vychvalovala.. zkusil jsem to je to absolutně na nic. Hledá to nejnovější model driveru, ale moc to nekouká na kompatibilitu, takže mě to chtělo přinutit stáhnout si nejnovější driver na mojí grafiku (ovšem z vlastní zkušenosti vím, že to by způsobilo jedinou věc 'afterboot BSOD' )
Ne vždy je poslední verze driveru žádoucí. Dokud drivery fungují, jak mají, zbytečně se v nich nešťourám. Novější verzi dávám tehdy, pokud ty původní nešlapou, jak mají. Setkal jsem se ale s případem, kdy si sw (hra) vyžádal downgrade na předchozí verzi driveru.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Zdravim..znam lidi,kteri tyhle aplikace pouzivaji bezne,ale ja s nemi nikdy nemel dobre zkusenosti,kdyz jsem je zkousel.Vzdy jsou nejlepsi drivery primo od vyrobce,kde mate jistotu =) vzdy pouzivat osvedcene drivery.U grafiky nove ovladace naopak zlepsuji vykon a stabilitu,ale je treba odzkouset,zda nebudou vykazovat na dane sestave nejake problemy =) takze za me take podobny SW NEBRAT =)
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce!
Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!
Jste s naší pomocí spokojeniNeváhejte a podpořte forum ZDE.