Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Windows 7/64-bit - Problém s aktualizacemi

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Xenty
Návštěvník
Návštěvník

Windows 7/64-bit - Problém s aktualizacemi

#1 Příspěvek od Xenty »

Zdravím, mám drobný problém s aktualizacemi na svém stolním PC s Windows 7 proffesional 64bit... Asi před třemi dny se mi stáhly nějaké automatické aktualizace, nechal jsem normálně počítač při vypínání všechno nainstalovat, žádný problém, akorát pokážde, když žapnu PC, tak ještě před přihlašovací obrazovkou mi systém píše "Probíhá konfigurace aktualizací systému Windows, Počítač nevypínejte". Asi minutu a půl to něco dělá ale pořád to píše 0% a pak to vyhodí "Konfigurace aktualizací byla neúspěšná, probíhá vracení změn" a pak systém naběhne normálně.

Neví někdo čím to může být? Sice to není nic závažného, ale přece jenom ty aktualizace by měli zase trochu pomoct bezpečnosti a rychlosti počítače nehledě na to, že je trochu otravné při každém zapnutí zbytečně čekat... Díky moc.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Windows 7/64-bit - Problém s aktualizacemi

#2 Příspěvek od Rudy »

Mohlo se stát, že nebyly korektně nainstalovány. Zkuste je odebrat a systém si je pak znovu stáhne a nainstaluje.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Xenty
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Xenty »

Dobrý den, děkuji za rychlou odpověď. Nicméně ačkoliv teď budu vypadat jako velký amatér, ale jak se to dělá? Používám W7 teprve chvíli a nemůžu to tu nikde najít.

EDIT: Takže můj problém se vyřešil sám. Vypínal jsem PC a stáhli se mi ještě nějaké další aplikace, tak jsem ho ze zvědavosti pustil ještě jednou a nakonfigurovalo se to bez problémů. Zajímavé, tři dny nic, a když si založím topic, tak to najednou jde. Každopádně díky za pomoc... Problém je vyřešen, takže se topic může zamknout nebo smazat...

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Nemáte zač a zamykám.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno