problém s bootscreen

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz

Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jirka bj
Návštěvník
Návštěvník

problém s bootscreen

#1 Příspěvek od jirka bj »

Dobrý den mám problém se změnou bootscreenu.Mám Tuneup utilities 2011 tam by se to teoreticky mělo dát změnit.Jenže po přidání nového bootscreenu a označení APPLY se mi objeví hláška že to nejde změnit a vypnu ji sám a při vypínání compu se objevuje hláška že EAX modul nejde vypnout a zůstane opět stará bootscreen.Nevím co mám dělat aby to chodilo?
můžete poradit? Jirka

vyosek
VIP
VIP
Místo/Bydliště: Šalingrad - Brno

Re: problém s bootscreen

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim a pekny den preji :)

Jelikoz se jedna o specificky program a nejlepe jej zna jeho technicka podpora. Doporucuji se tedy na ni obratit, mate na ni narok, jak vyplyva z licencnich podmineka a podminek o zakoupeni produktu (samozrejme se predpoklada ze produkt mate zakoupen a ne nejak cinknuty :?: )
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět