Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

spatne reagujici pc, nefunguje spravne, nelze obnovit atd

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lucifix
Návštěvník
Návštěvník

spatne reagujici pc, nefunguje spravne, nelze obnovit atd

#1 Příspěvek od Lucifix »

Dobry den,
mam nejaky problem s pc, cely den bezel v poradku az pred cca 2hod nefunguje vubec nic a kdyz uz tak s velkymi potizi. Nejde leve tlacitko mysi, vysypat kos, nabidka start a dalsi veci nejdou proste klasicky otevrit, obnoveni pocitace take ne, prosim, pomozte mi...

Dekuji. Lucie

Ještě, vyuziti procesoru mi skace z 0-20%, fyzicka pamet 25% nevim, zda tato informace je dulezita, jsem laik...

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: spatne reagujici pc, nefunguje spravne, nelze obnovit at

#2 Příspěvek od Rudy »

Restartujte do nouz. režimu a proveďte obnovu systému k datu, kdy korektně fungoval.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Lucifix
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Lucifix »

Toto jsem prave zkousela hned na poprve, nefunguje to...bohuzel. At klikam jak chci, nic to nedela

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Při vstupu do nouz. režimu se na nic nekliká. Restartujete PC (nejde-li myš, pak klávesou>win<, kurzorovými šipkami zvýraznit "vypnout", >enter<. Zobrazí se vypínací dialogové okno a opět kurzorovými šipkami na "restartovat", >enter<). PC se restartuje. Během úvodních postů tiskněte na klávesnici >F8<. Následně se zobrazí menu, v němž (opět pomocí kurzorových šipek) zvýrazníte "Stav nouze" a stisknete >enter<. PC nastartuje do nouz. režimu. Pokud by maš nešla ani tam, musíte se dostat (opět přes klávesu >win< a kurzorové šipky - programy - příslušenství - systémové nástroje - obnovení systému. Odentrujete a zobrazí se dialogové okno obnovy. Platí pro WinXP.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět