Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
w7 64 bit bsod,zamrzání,černá obrazovka
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
w7 64 bit bsod,zamrzání,černá obrazovka
Nedávno při nabíhání systému mi PC zamrzlo.Zrestartoval jsem ho a počítač napodruhé naběhl.Jenže příští den se to opakovalo a během několika dní se dostavili i bsod.Při nabíhání windousů mi Pc zamrzne ve stejné fázi .Někdy se stane že pc naběhne ale obrazovka je černá.To samé při vypínání někdy zamrzne a obrazovka zčerná.Nebo když už naběhne a já spustím nějakou aplikaci nebo jdu na internet tak zamrzne.Nebo když si pustím film tak po chvilce přehrávač vyhodí tabulku že program přestal pracovat a je ukončen.Také při prohlížení obrázků to rádo zamrzá.Včera ale například PC naběhlo zcela bez problému a pouštěl sem filmy,spustil sem si lineage freyu a hned 2x a ono to vůbec nespadlo.A druhý den to zase začalo padat.Taky při nabíhání se samovolně zrestartuje.Zapujčil sem si nový hdd a nainstaloval win7 a po instalaci opět bsod,při stahování aktualizací zamrzá.Už nevim co stím.zahlásilo mi to 2 chyby - SECURITY PROCESSOR LOADER DRIVER/ROOT LEGACY_SPLDR/0000 ta druhá je SPTD/ROOT LEGACY_SPTD/0000 .Za odpověď předem děkuji
Re: w7 64 bit bsod,zamrzání,černá obrazovka
ještě pro doplnění,tohle je sestava :Základní deska-MSI model -MS 7360 verze 1.0 procesor:intel(r)core(tm)2quad cpu q 9300 2,50ghz socket 775 LGA Paměť:A-DATA TECHNOLOGY kapacita:1024MB typ paměti:DDR2(PC2-6400) rychlost:400Mhz(DDR2-800) datová šířka:64 bits grafická karta:ATI Radeon HD4800series (4850) HDD:samsung hd 502 velikost:500GB DVD :LITE-ON DVDRW SHM-165HGS ATA DEVICE
Hezké poledne
Poprosím o log ze Rsitu, viz můj podpis.

Poprosím o log ze Rsitu, viz můj podpis.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
bohužel výpis z rsitu dodat nemohu,poněvadž pc padá uš i v nouzovým režimu ,jediné co můžu dodat je minidump http://www.ulozto.cz/8056939/minidump-rar
Je to chyba hardware, vypadá to na chybu procesoru. Ale já nejsem na tohle odborník, pošlu sem kolegu MiliNesse.
Ještě zjistěte, zda se počítač nepřehřívá.
Ještě zjistěte, zda se počítač nepřehřívá.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!

teploty jader procesoru : core 0- min 65°C max 68°C,core 1-min53°C max59°C,core2-min58°C max62°C,core3-min 60°C max65°C teplota grafiky: min81°C max83°C v zátěži min 83°C max 86°C teplota hdd :essembly 31°C,air flow25°C.Děkuji že se mi snažíte pomoct
Nepochybně se jedná o hardwarovou závadu.
Většina chyb je typu WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR, tedy chyby ohlášené přímo procesorem.
Jedná se o chyby:
BUSL0_SRC_ERR_M_NOTIMEOUT_ERR - chyby vnitřní sběrnice CPU při operaci s cache L0
DTLBL0_ERR - chyba TLB cache procesoru (používá se při překladu adres)
Dále to jsou chyby
CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT - chyba při IPI (jádro procesoru v daném časovém úseku nezpracuje meziprocesorové přerušení)
ostatní chyby už jsou pouze následkem chyb TLB cache
Vidím to na procesor nebo základní desku. Eventuelně by se mohlo jednat o závadu napájecího zdroje.
Teploty vypadají OK (nevidím teplotu chipsetu)
Pokud procesor nebo sběrnice přetaktováváte, vraťte hodnoty do defaultu.
Nějaké nastavování v BIOSu jste nedělal?
Většina chyb je typu WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR, tedy chyby ohlášené přímo procesorem.
Jedná se o chyby:
BUSL0_SRC_ERR_M_NOTIMEOUT_ERR - chyby vnitřní sběrnice CPU při operaci s cache L0
DTLBL0_ERR - chyba TLB cache procesoru (používá se při překladu adres)
Dále to jsou chyby
CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT - chyba při IPI (jádro procesoru v daném časovém úseku nezpracuje meziprocesorové přerušení)
ostatní chyby už jsou pouze následkem chyb TLB cache
Vidím to na procesor nebo základní desku. Eventuelně by se mohlo jednat o závadu napájecího zdroje.
Teploty vypadají OK (nevidím teplotu chipsetu)
Pokud procesor nebo sběrnice přetaktováváte, vraťte hodnoty do defaultu.
Nějaké nastavování v BIOSu jste nedělal?
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Dobrý den,ne nastavování v biosu sem žádné nedělal a sběrnice ani procesor jsem netaktoval.Nerozumím tomu tak se do těhle akcí nepouštím.Prostě PC jednoho dne začalo zlobit a dnes už je zcela nepoužitelné.Děkuji vám za pomoc,moc si toho vážím
Nemáte zač, chce to prostě servis.
Měl jste pravdu,umřela základní deska
Díky za informaci