Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

IMEI telefonu

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Alda20077
3. Stupeň Varování

IMEI telefonu

#1 Příspěvek od Alda20077 »

Nazdar borci,
vím, že se zde zaobíráte pouze PC a mobilní telefony se řeší někde úplně jinde ale vím, že jsou zde šikovné a chytré hlavy na to aby mi odpověděli na mou otázku. Jedná se o certifikaci mobilního telefonu, kdy jsem zaslal na meil juras13@seznam.cz své IMEI (výrobní číslo tel.) a zde by měla proběhnout certifikace na počkání. Řešil jsem tuto variantu z toho důvodu , že jsem zkoušel sám certifikovat mobil na různých čínských forech ap. ale nikdy se mi to nepodařilo dotáhnout do konce. Chtěl bych se zeptat zda-li jde zneužít IMEI telefonu :???: . Od rána mi volají známí na můj tel. a já mám pořád obsazeno myslím si, že jsem se stal takovým pokusným králíkem nějakého floutka :?: .
RADA PRO OSTATNÍ: NADÁVEJTE NIKDY SVÉ INFORMACE Z RUKY

Díky za každou odpověď a přeji příjemný den

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: IMEI telefonu

#2 Příspěvek od Rudy »

IMEI mobilu neříká vůbec nic o čísle SIMky, čili podle IMEI nikdo nemůže zneužít váš telefon k tomu, aby něco blokoval. IMEI je jakési výrobní číslo k telefonu a máte-li jej někde bezpečně uložené, lze telefon hledat podle něj v případě krádeže. Existují ale machři, kteří ho dokáží změnit. Máte-li ovšem mobil s oper. systémem, lze tento OS samozřejmě také zavirovat.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Alda20077
3. Stupeň Varování

#3 Příspěvek od Alda20077 »

Ok, díky za odpověď... :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Nemáte zač!
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět