Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

návrh zabezpečení pro malou firmu - vaše názory?

Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
zombux
Návštěvník
Návštěvník

návrh zabezpečení pro malou firmu - vaše názory?

#1 Příspěvek od zombux »

šéf argumentuje tím, že AVG tady má 10 let a zatím s ním nikdy nebyl žádný problém, nechce zbytečně platit víc za jiné řešení, z minula prý má i nějakou zkušenost se špatným updatem NOD32, ale zřejmě to je už nějaká prehistorie, nevím, prostě by radši zůstal na AVG, z čehož mám zase hrůzu já :o ahoj,
tu je niekde zaklad celeho - ak sef tvrdi ze s AVG nebol problem, tak asi kazdy argument je zbytocny ,,, :(
tiez robim v zdravotnictve, mame NOD32 BE, dostali sme celkom pekne zlavy, s tym rozdielom ze ide o licenciu na 700PCs
pre tych co su v obraze by mal byt argumentom za RA http://www.eset.cz/produkty/dalsi/ra ale ci to zaposobi na Tvojho sefa ?
tam som skepticky ,,, ale drzim palce

j++

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: návrh zabezpečení pro malou firmu - vaše názory?

#2 Příspěvek od sudanec »

Zdravim,
sme bezplatne forum, ktore poskytuje rady bez naroku na odmenu, a preto nerobime technicku podporu firmam. Ak mate zaujem o analyzu bezpecnostnej konfiguracie vo firme, odporucam kontaktovat jednu z mraku spolocnosti, ktore sa tym zaoberaju.

sudanec
Obrázek

JaRon
Moderátor
Moderátor

#3 Příspěvek od JaRon »

2zombux: prepac nejak sa mi to domiesalo s Tvojim prispevkom ,,,
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

zombux
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od zombux »

JaRon píše:2zombux: prepac nejak sa mi to domiesalo s Tvojim prispevkom ,,,
to je v pořádku, kolega nahoře už mi stejně naznačil že bych se měl obrátit jinam :) přeju pěkný den

JaRon
Moderátor
Moderátor

#5 Příspěvek od JaRon »

aj Tebe pekny den
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

james008
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od james008 »

Analyza pro firmu je dosti vec na miru. Jak doporucil kolega, lepsi je udelat analyzu co vlastne potrebujete.
Kdyz by jste chtel neco z voleye. Tak dejmetomu se da slusne fungovat s Nod32+Radmin, a je to nekolikanasobne lepsi nez mit ve firme avg, a myslet si ze mate cista pc. Pak se bude pan sef divit. Ta varianta pasuje na nejvic cilovych skupin, ovsem jsou i lepsi varianty. Osobne ale nevime kolik zamestnancu mate, jake mate masiny, co delate apod. My to ani vedet nechceme, jelikoz tohle je opravdu vhodne probrat ve firme komplexne. Mel by to vedet vas spravce, securitak, sef by do toho kecat nemel, i kdyz to tak ve vetsine pripadu je. Pochybuju ze to je nejaka vzacna vyjimka co tomu i rozumi. Kdyz tvrdi co tvrdi, jen potvrzuje ze je ani jemne mimo obraz.
Zridka nejsou ani reseni vice dodavatelu, protze muzete mit ruzne useky s ruznymi potrebami.
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Jsem v >>Obrázek :-)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net

Odpovědět