Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
AVG hlásí Trojský kůň:
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
AVG hlásí Trojský kůň:
Trojský kůň PSW.Generic8.NKK
Protože mi AVG občas dělá plané poplachy, chci se zeptat, zda mám tuto hrozbu brát vážně, nebo je to jen doměnka AVG. (Kvůli tomu Generic v názvu).
Mám takto "infikované" 4 soubory exe, které jsou pro mně nenahraditelné. AVG je nevyléčí, jen chce přesunout do trezoru. Díky za radu.
Protože mi AVG občas dělá plané poplachy, chci se zeptat, zda mám tuto hrozbu brát vážně, nebo je to jen doměnka AVG. (Kvůli tomu Generic v názvu).
Mám takto "infikované" 4 soubory exe, které jsou pro mně nenahraditelné. AVG je nevyléčí, jen chce přesunout do trezoru. Díky za radu.
Re: AVG hlásí Trojský kůň:
Zdravim a pekny den preji
Ve kterych souborech AVG tu havet hlasi 

x
Naposledy upravil(a) Petr_67 dne 17 úno 2011 21:09, celkem upraveno 1 x.
Psal jste 4 soubory a ty tri dalsi jsou jake 

x
Naposledy upravil(a) Petr_67 dne 17 úno 2011 21:07, celkem upraveno 1 x.
Dle pravidel fora (viz zde a a zde bod c.3 ) se nelegalnim SW nezabyvame, jelikoz nelegalni programy jsou vetsinou zdrojem haveti. Navic tim porusujete i autorska prava
, pachate trestny cin a ten jako takovy nebude nasim forem podporovan. Uvedomte si, ze jste na bezpecnostnim foru - podpora warezu by byla zcela proti logice fora
Vetsina cracku ma v sobe nejaky ten bonusek v podobe backdoora ci podobne dobroty...
Zde

Vetsina cracku ma v sobe nejaky ten bonusek v podobe backdoora ci podobne dobroty...
Zde

Omlouvám se, už se to nebude opakovat. Software smažu. Mám většinu software legálně a ten zbytek je free.
Prosím moderátory, aby tohle zbytečné téma smazali. Děkuji.