Prosím může mě někdo vysvětlit co to mám v PC za chyby.
informace o systému - Protokol chyb
Shromažďování informací…
100% (získávání Protokol chyb informací)
Aktualizovat obrazovku
Protokol chyb
Datum - Čas Zdroj Popis
16. února 2011 DCOM Služba DCOM zjistila chybu %1084 při pokusu o spuštění služby netman s argumenty za účelem spuštění serveru: {BA126AE5-2166-11D1- B1D0-00805FC1270E}
16. února 2011 DCOM Služba DCOM zjistila chybu %1084 při pokusu o spuštění služby EventSystem s argumenty za účelem spuštění serveru: {1BE1F766-5536-11D1- B726-00C04FB926AF}
16. února 2011 Service Control Manager Služba Klient DHCP závisí na službě Rozhraní NetBios nad protokolem TCP/IP, která neuspěla při spuštění v důsledku následující chyby: Zařízení připojené k systému nefunguje.
16. února 2011 Service Control Manager Služba Klient DNS závisí na službě Ovladač protokolu TCP/IP, která neuspěla při spuštění v důsledku následující chyby: Zařízení připojené k systému nefunguje.
16. února 2011 Service Control Manager Služba Podpora rozhraní NetBIOS nad protokolem TCP/IP závisí na službě AFD, která neuspěla při spuštění v důsledku následující chyby: Zařízení připojené k systému nefunguje.
16. února 2011 Service Control Manager Služba Služby IPSEC závisí na službě Ovladač IPSEC, která neuspěla při spuštění v důsledku následující chyby: Zařízení připojené k systému nefunguje.
16. února 2011 Service Control Manager Zavedení následujícího ovladače pro spouštění počítače nebo systému se nezdařilo: AFD AmdPPM ehdrv epfwtdir Fips i8042prt IPSec MRxSm b NetBIOS NetBT RasAcd Rdb ss Tcpip
16. února 2011 DCOM Služba DCOM zjistila chybu %1084 při pokusu o spuštění služby netman s argumenty za účelem spuštění serveru: {BA126AE5-2166-11D1- B1D0-00805FC1270E}
16. února 2011 DCOM Služba DCOM zjistila chybu %1084 při pokusu o spuštění služby EventSystem s argumenty za účelem spuštění serveru: {1BE1F766-5536-11D1- B726-00C04FB926AF}
16. února 2011 PerfNet Nelze otevřít službu serveru. Data o výkonu serveru nejsou k dispozici. Vrácený chybový kód je v datech DWORD 0.
16. února 2011 PerfNet Nelze otevřít službu serveru. Data o výkonu serveru nejsou k dispozici. Vrácený chybový kód je v datech DWORD 0.
17. února 2011 PerfNet Nelze otevřít službu serveru. Data o výkonu serveru nejsou k dispozici. Vrácený chybový kód je v datech DWORD 0.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Informace z protokolu chyb (nápověda)
Moderátor: Moderátoři
Re: Informace z protokolu chyb (nápověda)
Dobré ranko
Tak na tohle nejsem odborník, nicméně podobné chyby mám také a bylo mi vysvětleno, že je to v pořádku. Objeviliy se mi tam po zastavení některých služeb.
Máte s počítačem nějaké problémy?

Tak na tohle nejsem odborník, nicméně podobné chyby mám také a bylo mi vysvětleno, že je to v pořádku. Objeviliy se mi tam po zastavení některých služeb.
Tady bych řekla že se Vám nespustil antivir, Máte ESS? A ještě nějaké drivery.6. února 2011 Service Control Manager Zavedení následujícího ovladače pro spouštění počítače nebo systému se nezdařilo: AFD AmdPPM ehdrv epfwtdir i8042prt IPSec MRxSm b NetBIOS NetBT RasAcd Rdb ss Tcpip
Máte s počítačem nějaké problémy?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data

Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.